Famagusta

Hotel KAYA ARTEMIS

Hotel se nahaja na področju Bafre, 41km od Famaguste. Hotel je na eni izmed najlepših plaž Severnega Cipra.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz

Lokacija: novo razvijajoče se turistično območje – Bafra, 41 km do Famaguste, 64 km do letališča.

Plaža: hotelski kompleks je povezan z eno najlepših peščenih plaž Severnega Cipra. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Bazen: zunanji (1.250 m2), dva notranja (100 m2 in 300 m2) in dva otroška bazena (15 m2) z dvema toboganoma. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Velika novost v sezoni 2014 je Aqua park s sedmimi tobogani.

 

Storitev: ALL INCLUSIVE LIGHT (samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.30 ure • samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.30 ure • samopostrežna večerja od 18.45 do 21.30 ure • brezalkoholne in alkoholne pijače v glavni samopostrežni restavraciji ob kosilu in večerji • uporaba sefa v sobi • dnevni in večerni animacijski program • izbrana športna ponudba • uporaba savne, turške kopeli, notranjega bazena in fitnesa • brezplačna brezžična internetna povezava na območju recepcije • izposoja kopalnih brisač).

 

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

 

Internet: brezplačna brezžična povezava je na volju v recepciji hotela. V sobah glavne zgradbe je mogoča ob doplačilu, v bungalovih pa internetne povezave ni.

 

Ostalo: hotel sodi v priznano turško hotelsko verigo Kaya (skupno 11 hotelov). Gre za največjI hotelski kompleks na otoku, ki je poleg glavne zgradbe, ki ima obliko templja posvečenega grški boginji Artemidi, sestavljen še iz več (12) manjših bungalovov. Kompleks ponuja recepcijo, glavno samopostrežno restavracijo, dve a la carte restavraciji (Thalia-ribja in Sirius, obe ob predhodni rezervaciji in doplačilu), tri bare (Sparta v lobbyju, Festa ob bazenu, Daphe na plaži, vsi ob doplačilu), wellness in spa center (dve savni, masaže, snežna soba, dva jacuzzija, solarij, dve turški kopeli, vitamin bar), dve tenis igrišči, odbojko na plaži, namizni tenis, kanu, gimnastiko, jutranjo gimnastiko, step aerobiko, vodne športe (nekateri ob doplačilu), velik amfiteater za potrebe dnevne in večerne animacije (sprejme do 1.200 gostov), največji kongresni center na Severnem Cipru, 3.600 m2 velik casino v stilu Las Vegasa, otroški mini club in mini disko.

 

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo doplačilo oziroma depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. V ponudbi namestitvene enote v bungalovih kakor tudi v glavni zgradbi, kategorizacija je enaka. Alkoholne pijače se strežejo le gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo uvožene pijače, pijača v steklenicah, nekateri vodni športi in storitve, ki ne sodijo v storitev all inclusive light (spa center, ...).

 

Opis sob: skupno 734 sob, od tega 158 v glavni zgradbi in 576 v enotah ločeno od nje. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 bungalovi in glavna zgradba (cca 30 m2) = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel KAYA ARTEMIS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon