Santorini

Hotel LEVANTE

Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane
Lega: Izjemno prijeten hotel se nahaja v centru priljubljenega letovišča Kamari in ga od prekrasne črne peščeno-prodnate plaže loči le promenada. V neposredni bližini je na voljo veliko tavern, kavarn, barov in trgovinic. Iz avtobusnega postajališča, ki je le 100 m od hotela, pa se lahko zapeljete tudi do glavnega mesta Fira, ki je oddaljeno 8 km.
 
Ponudba: Hotel, zgrajen v tradicionalnem otoškem stilu, ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnim WiFi-jem, TV-sobo, restavracijo, bar, bazen in teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.
 
Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, ki si ga izposodite na recepciji, najemniški sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon ali teraso.
 
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel LEVANTE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon