Hotel LEVANTE BEACH - Santorini

Leži v osrčju turističnega mesteca Kamari v neposredni bližini trgovinic in tavern. Od glavnega mesta Fira je oddaljen 9 km, od letališča pa 6 km.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Hotel Levante Beach le promenada loči od prodnate plaže. Leži v osrčju turističnega mesteca Kamari v neposredni bližini trgovinic in tavern. Od glavnega mesta Fira je oddaljen 9 km, od letališča pa 6 km.

Razgiban hotel v tradicionalnem otoškem stilu ima zraven restavracije še okrepčevalnico in bar, kjer si vam bodo postregli osvežilne koktejle in lokalno pivo. Na hotelski terasi se lahko sprostite ob bazenu na ležalnikih. Ob recepciji je na voljo tudi brezplačen WiFi. V restavraciji vas bo razvajal okusen samopostrežen zajtrk. Kosilo ali večerjo si privoščite v eni izmed mnogih restavracij na promenadi Kamarija. V hotelu občasno prirejajo večere z živo glasbo.

46 klimatiziranih sob ima sat. TV, mini hladilnik, sušilnik za lase pa si lahko izposodite na recepciji.

Gre za enega mnogih družinskih hotelov na Santoriniju, ki prepričajo s svojo domačnostjo.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel LEVANTE BEACH - Santorini

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon