Skiatos

Hotel MANDRAKI VILLAGE

Hotel je oddaljen samo 300m od znamenite plaže Koukounaries, oddaljen le 300m. Avtobusna postaja v bližini, lahko se popeljete do mesteca Skiatos.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Leta 2007 obnovljen hotel v prostranem vrtu je od znamenite peščene plaže Koukounaries oddaljen 300 m. 50 m od hotela je tudi avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 12 km oddaljenega glavnega mesta.
Ponudba: Prijeten butični hotel je sestavljen iz več eno- in dvonadstropnih zgradb, v katerih je 38 sob. V glavni zgradbi so recepcija, dnevni prostor s TV-kotičkom in brezplačnim WiFi-jem, à la carte restavracija Elia´s, bar, Ergon corner shop, pool bar, majhen bazen z ločenim predelom za otroke ter terasa z ležalniki in senčniki.
Nastanitev: Stilno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, telefon, hladilnik, sef, internetni priključek in balkon ali teraso. Junior suite so opremljene enako, le da so prostornejše, saj imajo še dnevni kotiček z raztegljivim kavčem.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, večerjo postrežejo à la carte.

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel MANDRAKI VILLAGE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon