Kos

Hotel MITSIS SUMMER PALACE

Hotel leži nad dolgo, peščeno plažo in je oddaljen 5km od kraja Kardamena. Gostje lahko uporabljajo vse storitve sosednjega hotela RAMIRA BEACH.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Lasten prevoz
Na toplo iz Ljubljane

LEGA: nad morjem in široko prodnato peščeno plažo (dostop po stopnicah, občasno tudi dvigalo), približno 5 km od središča kraja Kardamena (taksi, minibus), 14 km od letališča, avtobusna postaja pred hotelom.
HOTELSKA PONUDBA: hotelski kompleks nad morjem (izreden razgled s terase), sestavlja enonadstropna glavna stavba ter pritlična zgradba bungalovskega tipa, skupno 252 sob (tudi suite s souporabo bazenov); restavraciji (glavna; taverna in italijanska »a-la-carte«), okrepčevalnice, bar, kavarna; bazen z morsko vodo in ločenim delom za otroke, notranji bazen, jacuzzi, v neposredni bližini vodni park Mitsis World s tobogani; savna, frizer; zdravniška oskrba, pralnica, trgovinice, internetni (plačilo) in tv kotiček, brezžični internet pri recepciji (brezplačno). Kopalne brisače (depozit), ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
STANDARDNE SOBE: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (brezplačno, omejene količine, polnjenje vsak drugi dan), sef (plačilo), balkon ali terasa, nekatere na morsko stran (doplačilo). Možnost dodatnega ležišča ali dveh dodatnih ležišč za otroka.
DRUŽINSKA SUITA Z BAZENOM (souporaba za 15 sob): dva prostora ločena z vrati, sicer enaka oprema kot v standardnih, za dol. število sob na voljo poseben bazen. Možnost treh dodatnih ležišč (dve primerni le za otroka).
OTROCI: ločeni del v bazenu, igrišče, mini klub, mini disko, tobogani v Mitsis World.
ŠPORT: fitnes, biljard, namizni tenis, tenis, aerobika, pikado, balinanje, odbojka, nogomet na plaži, na plaži možnost vodnih športov.
OPOMBA: za nekatere športne rekvizite se zahteva plačilo kavcije.
ZABAVA: animacija, diskoteka v Mitsis World, posebni večeri (npr. grški ali z jedmi z žara).
STORITEV ULTRA VSE VKLJUČENO: Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-24.00. Ure so informativne, natančen program prejmete v hotelu.
- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji, zgodnji in pozni kontinentalni zajtrk (06.30-07.00 in 10.00-10.30); prigrizki, sladoled v kepicah, čas za instantno kavo, čaj in pecivo (15.30-17.30);
- kosilo (12.00-14.30) in/ali večerja v »a-la-carte« restavracijah: italijanska, grška taverna, predhodna rezervacija; - dol. lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače (tudi iz bara na plaži in diskoteke v Mitsis World, vključene brezalkoholne pijače tudi v baru pri toboganih Mitsis World in tobogani), naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo; ob prihodu vino in sadje v sobi; mini bar (vsak drugi dan, omejene količine); vključene brezalkoholne pijače tudi v baru pri toboganih Mitsis World in tobogani;
- fitnes, uporaba teniškega igrišča podnevi, namizni tenis, aerobika, pikado, balinanje, odbojka, nogomet na plaži, dol. nemotorizirani vodni športi; tobogani v Mitsis World;
- animacija, mini klub 4-12 let (dol. ure);
- kopalne brisače (depozit), ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži; brezžični internet pri recepciji.
- koriščenje programa vse vključeno v hotelu iste hotelske verige: hotel Ramira Beach v bližini mesta Kos, pokažete vse vključeno zapestnico;
OPOMBA: pri večerji so za moške obvezne dolge hlače.
OPOMBA: za določene igralne rekvizite plačilo kavcije.
Za plačilo: vse po 24.00, vse uvožene, ustekleničene in prestižne pijače, naravni sokovi, vse v diskoteki, vse, kar ni posebej označeno na listah, hrana in pijača v Mitsis World ter vse, kar ni navedeno pod storitev »ultra vse vključeno«.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Polet Ljubljana - Kos - Ljubljana, letališke in varnostne pristojbine, prigrizek in napitek med poletom, avtobusni prevoz od letališča do hotela in nazaj, 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt, osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka, nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec, storitve predstavnika v poslovalnici na letališču in v izbranem kraju vašega letovanja.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel MITSIS SUMMER PALACE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon