Lezbos

Hotel MOLYVOS I

Hotel je zgrajen v tradicionalnem slogu in ga od lepe prodnate plaže loči le dostavna cesta. Leži v mestu Molyvos, tako da je v bližini več tavern, lokalov in diskotek.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Majhen prikupen, leta 2007 delno obnovljen, hotel je zgrajen v tradicionalnem slogu in ga od lepe prodnate plaže loči le dostavna cesta. Leži v mestu Molyvos, tako da je v bližini več tavern, lokalov in diskotek. Za športno animacijo je dobro poskrbljeno na plaži, kjer je možno najeti ležalnike in senčnike, senco pred toplim soncem pa nudijo tudi krošnje bujnih dreves.

Hotelska ponudba: Hotel s 30 sobami v dveh nadstropjih ponuja svojim gostom dnevni prostor z recepcijo, ki ima najemniške sefe, barom, zajtrkovalnico in brezplačnim WiFi-jem ter prijetno teraso s pogledom na morje.

 

Nastanitev: V otoškem slogu opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, majhen hladilnik in manjši balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave.

 

Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerjo bodo postregli v sosednjem hotelu Olive Press.

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, prevoz od letališča do hotela in nazaj, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel MOLYVOS I

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon