Lezbos

Hotel MOLYVOS II

Hotel se nahaja v kraju Eftalou. Od plaže ga loči le zalivska cesta, čudovita plaža Eftalou na otoku Lezbos s termami pa je oddaljena samo 100 m. Do mesteca Molyvos je 3 km, vozi avtobus.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Hotel v prijetnem okolju, obdan z bujnim sredozemskim rastlinjem od naravne prodnatopeščene plaže loči le zalivska cesta, do čudovite plaže Eftalou s termami pa je samo 100 m. Do 3 km oddaljenega mesteca Molyvos vas vsak dan, razen ob nedeljah, trikrat dnevno brezplačno popelje hotelski avtobus, v glavni sezoni je na voljo še linijski avtobus do različnih krajev, na katerega počakate na 30 m oddaljenem postajališču.
Ponudba: Priljubljen hotel z 61 sobami nudi svojim gostom dnevni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, TVkotičkom, barom, jedilnico in brezplačnim WiFi-jem, lep bazen z morsko vodo, teraso za sončenje z ležalniki in senčniki, majhno otroško igrišče, igrišče za odbojko, igrišče za tenis na trdi podlagi in parkirišče.
Nastanitev: Vse sobe imajo, leta 2010 obnovljeno, kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, hladilnik in balkon. Možnost najema samostojno nastavljive klimatske naprave.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerjo bodo postregli.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco...

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel MOLYVOS II

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon