Hurgada

Hotel THE MOVIE GATE

Hotel je tik ob peščeni plaži. Ima zunanji bazen za odrasle z ločenim delom za otroke. Leži 15km od centra mesta Hurgada.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lokacija: Hurgada, 15 km do centra mesta Hurgada, 25 km do letališča.

Plaža: hotel je povezan s peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Bazen: zunanji bazen za odrasle z ločenim delom za otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Storitev: ALL INCLUSIVE (samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.00 ure • lahki pozni zajtrk od 10.00 do 11.00 ure • samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.30 ure • samopostrežna večerja od 19.00 do 21.30 ure • lahki prigrizki v baru na plaži od 12.30 do 15.00 ure • čaj, kava in pecivo od 15.30 do 16.30 ure • 1× večerja v tematski restavraciji – ob predhodni rezervaciji • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 24.00 ure • aktivnosti v okviru dnevnega programa športno-rekreacijske animacije • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita).

 

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

 

Internet: brezžični internet na območju recepcije in internetni kotiček (ob doplačilu).

 

Ostalo: gre za bivši hotel Calimera Golden Beach Hurgada, katerega hotelsko naselje zajema centralno zgradbo in več dvonadstropnih namestitvenih bungalovov. V centralnem delu se nahajajo recepcija, sprejemnica, glavna restavracija, menjalnica ter ostali skupni prostori. Tri manjše tematske restavracije (ob predhodni rezervaciji) in pet barov, vključno z barom na plaži in ob bazenu. Health club s ponudbo masaž in savn ter jacuzzijem. V naselju so še diskoteka, kino na prostem, Aqua club (šola kajtanja in surfanja), soba z igralnimi avtomati in biljardnica ter aktivnosti v okviru dnevnega programa športno-rekreacijske animacije (odbojka, nogomet, tenis, waterpolo, motorizirani vodni športi), tudi otroški (4-7 let) ter mladinski klub (8-12 let).

 

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, spa center, nekatera športna ponudba, ...), na voljo ob doplačilu. V restavracijah je predpisana spodobna toaleta. Obvezno je nošenje zapestnic. Možnost najema sefa na mestu samem.

 

Opis sob: skupno 165 sob, razvrščenih po glavni stavbi in 260 sob v pomožnih stavbah, bungalovih. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 (cca 25 m2) = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel THE MOVIE GATE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon