Hurgada

Hotel OLD PALACE RESORT

Hotel je povezan s peščeno plažo kjer so na voljo senčniki in ležalniki. Hotel leži v predelu Sahl Hashees, 22 km od centra mesta Hurgade.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane
Počitnice za družine

Lokacija: Sahl Hasheesh, 22 km do centra mesta Hurgada, 18 km do letališča.

Plaža: hotel je povezan s peščeno plažo. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Bazen: dva plavalna bazena z ločenim otroškim delom, zunanji jacuzzi. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

 

Storitev: ALL INCLUSIVE (samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.00 ure • samopostrežno kosilo od 12.30 do 15.00 ure • samopostrežna večerja od 18.30 do 22.00 ure • lahki prigrizki, mini sendviči od 10.00 do 12.30 ure • čaj, kava in kolači od 15.00 do 18.00 ure • sladoled od 16.00 do 18.00 ure • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00 ure • steklenica vode dnevno v mini baru v sobi • pripomoček za kuhanje kave in čaja v sobi • aktivnosti v okviru dnevne animacije • uporaba fitnes sobe od 09.00 do 20.00 ure • uporaba sefa v sobi • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita).

 

Klimatizirano:  hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

 

Internet: na območju recepcije in v sobah (proti doplačilu).

 

Ostalo: lepo urejen hotelski kompleks, ki se razprostira na 62.000 m2, na pogled kot palača s centralnim delom in dvema namestitvenima krilnima stavbama. V osrednjem delu se nahajajo recepcija, večja sprejemnica, glavna restavracija ter ostali skupni prostori. Na območju hotela so še tri a la carte restavracije, kavarna, diskoteka in štirje bari, vključno z barom ob bazenu in na plaži, otroško igrišče. Nekaj manjših prodajaln suvenirjev, menjalnica ter frizerski salon. Fitnes soba, Health club s ponudbo masaž ter savnami. Možnost izposoje koles in Aqua center s ponudbo vodnih športov. Aktivnosti v okviru dnevnega programa športno-rekreacijske animacije.

 

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, spa center, nekatera športna ponudba, ...), na voljo ob doplačilu. V restavracijah je predpisana spodobna toaleta. Obvezno je nošenje zapestnic. Dvakrat dnevno prevoz (shuttle) do centra Hurgade in nazaj (proti doplačilu).

 

 

Opis sob: skupno 292 sob. Vse imajo dodatno pripomoček za pripravo čaja in kave (čaj in kava vključena). Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 standard (cca 37 m2) = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč, povečini s pogledom na park. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 superior (cca 37 m2) = dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč, s pogledom na bazen ali delno na morje. Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 de luxe (cca 47 m2) = večja dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč, s pogledom na bazen in na morje.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel OLD PALACE RESORT

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon