Lezbos

Hotel OLIVE PRESS

Hotel je v Molyvosu neposredno ob mestni plaži, le nekaj minut od središča s tavernami in lokali, 10 minut od slikovitega pristanišča in 50 m od hotela Molyvos I.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Nekoč stiskalnico oljk, na katero še spominja dimnik sredi dvorišča, so v posebnem slogu preuredili v hotel in v enakem slogu dogradili še apartmajsko stavbo. Hotel je v Molyvosu neposredno ob mestni plaži, ki jo je Evropska unija nagradila z modro zastavo za kristalno čisto morje, le nekaj minut od središča s tavernami in lokali, 10 minut od slikovitega pristanišča in 50 m od hotela Molyvos I.

Hotelska ponudba: Ob vstopu v hotel je sprejemni prostor z recepcijo z najemniškimi sefi, brezplačnim WiFi-jem, internetnim in TV-kotičkom, skozi katerega se pride na lepo urejeno notranje dvorišče, od koder je vhod v večino sob. Na koncu dvorišča sta restavracija in bar s teraso, kjer se ponuja čudovit pogled na morje in grad. Na vrtu so terasa z ležalniki in senčniki, bazen z morsko vodo ter beach bar, na prodnati plaži pa za doplačilo še ležalniki, senčniki in veliko možnosti vodnih športov.

 

Nastanitev: Sobe se razlikujejo po velikosti in legi. Našim gostom so na voljo sobe, ki imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, TV, hladilnik, telefon in samostojno nastavljivo klimatsko napravo.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, večerjo bodo postregli.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel OLIVE PRESS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon