Rodos

Hotel OLYMPIA SUN

Hotel Olympia Sun, prenovljen v letu 2015, se nahaja na področju Falirakija, ki se ponaša z eno najlepših in najdaljših peščenih plaž na otoku.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Hotel, prenovljen v letu 2015, se nahaja na področju Falirakija, ki se ponaša z eno najlepših in najdaljših peščenih plaž na otoku (7 km), ki se ponaša z modro zastavo »Blue Flag«, ki jo prejmejo le najboljše in najlepše plaže s kristalno čistim morjem. Priporočamo ga družinam in parom. Sobe se nahajajo v 5 zgradbah, glavni zgradbi in stranskih.

Lega: na mirnem predelu, le 500 m od peščene plaže, 1 km od centra Falirakija, kjer boste našli številne trgovine, lokale in restavracije, ter v večernih urah obilo zabave.

Hotelska ponudba: recepcija, wi-fi za doplačilo, restavracija, bar ob bazenu, terasa za sončenje z ležalniki, bazen, otroški bazen.

Sobe: lepo opremljene, prostorne, telefon, satelitska TV, sef za doplačilo, wi-fi za doplačilo, hladilnik, klimatska naprava 15.6.-18.9., kopalnica, sušilnik za lase, balkon.

Ponudba za najmlajše: otroški bazen, varstvo za otroke.

Prehrana: all inclusive.

zajtrk 07.15-09.45, kosilo 12.00-14.00 in večerja 19.30-21.15 – vse samopostrežno. V času kosila in večerje na voljo lokalno točeno vino, sok, kava, čaj in voda. V času 12.00-15.30 in 18.00-22.30 na voljo točene lokalne alkoholne pijače (vino, pivo, uzo, voda, gin…) ter brezalkoholne piajče kot so sok, kola, limonada, voda. Popoldanski čaj, kava, brezalkoholna pijača in lahko prgirizek na voljo 17.00-17.30.

Športna ponudba (doplačilo): biljard, pikado, namizni tenis.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel OLYMPIA SUN

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon