Malta

Hotel PARADISE BAY

Hotel leži v pristaniškem naselju Cirkewwa na severnem delu otoka Malta. Od peščene plaže z brezplačnimi senčniki in ležalniki vas loči le cesta pod katero je podhod.
Vrsta ponudbe: 
Polni penzion, Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Hotel v mirnem zaselku Cirkewwa je idealno izhodišče za izlete na otoka Gozo in Comino. Od majhne peščene plaže z brezplačnimi ležalniki in senčniki ga loči le cesta, pod katero je podhod, do priljubljene peščene plaže Paradise Bay pa je približno 15 minut hoje.
Ponudba: Hotel z 276 sobami ima recepcijo s sprejemno dvorano, WiFi, internetni kotiček, štiri dvigala, restavracijo, dva bara, igralnico za otroke, trgovinico s spominki, tri konferenčne sobe, telovadnico, sobo z igralnimi avtomati, velik bazen v obliki ribe z ločenim delom za otroke, manjši bazen, notranji bazen, otroško igrišče in dve teniški igrišči. Za doplačilo so gostom na voljo še različne savne in šola potapljanja s profesionalnimi inštruktorji.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, sušilnik za lase, klimatsko napravo, TV, pay-TV, WiFi, telefon, najemniški sef, hladilnik, kuhalnik za kavo ali čaj, napravo za likanje hlač in balkon s pogledom na morje. Economy sobe so opremljene enako, le da je oprema starejša.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, samopostrežno kosilo in večerja. Možnost menjave večerje za kosilo. 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel PARADISE BAY

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon