Skiatos

Hotel PLAZA

Hotel leeži v mirnem predelu otoka Skiatos v Grčiji, med oljčnimi drevesi in pinijami. Do prve peščene plaže je 100m, do mesteca Skiatos, do katerega se lahkozapeljete z vodnim taksijem, pa le 6km.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Družinsko voden hotel se nahaja v mirnem in lepem predelu, med oljčnimi drevesi in pinijami. Do prve peščene plaže je 100 m, do glavnega mesta, do katerega se lahko večkrat na dan popeljete z vodnim taksijem, pa 6 km.
Ponudba: Hotel z 79 sobami ima recepcijo z najemniškimi sefi, dnevni prostor s TV-kotičkom, WiFi, konferenčno sobo, zajtrkovalnico, taverno, namizni tenis, biljard, pool bar, bazen z ločenim predelom za otroke ter teraso z ležalniki in senčniki.
Nastanitev: Lepo urejene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilnik za lase, klimatsko napravo, telefon, minibar, TV, WiFi in balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk. Večerjo bodo postregli.

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Polpenzion 89 €/osebo/teden

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel PLAZA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon