Naxos

Hotel PLAZA BEACH

Hotel Plaza Beach se nahaja v mirnem predelu Plake, na otoku Naxos. Od hotela Plaza beach do mesta Naxos, ki velja za glavno mesto na otoku Naxos, v Grčiji je 11 km.
Vrsta ponudbe: 
Prenočišče z zajtrkom
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Hotel Plaza Beach se nahaja v mirnem predelu Plake, na otoku Naxos, v Grčiji, Mediteranu. Od hotela Plaza beach do mesta Naxos, ki velja za glavno mesto na otoku Naxos, v Grčiji je 11 km.

Lega: Hotel Plaza Beach se nahaja v mirnem predelu Plake ob dolgi in široki peščeni plaži, ki jo od hotela loči le neprometna cesta. Bari in trgovine so dosegljivi peš. Do mesta Naxos, ki je oddaljeno 11 km, se lahko zapeljete z lokalnim avtobusom, ki ima postajališče pred hotelom.

 

Hotelska ponudba: Sodoben, privlačen in v kikladskem slogu zgrajen hotel Plaza Beach je sestavljen iz glavne stavbe in več bungalovov. Je nedvomno pravi naslov za dopustnike, ki iščejo mir in sprostitev. Ima sprejemno dvorano z recepcijo, restavracijo s teraso, bar, TV-kotiček, internetni kotiček, fitnes in parkirišče. V lepo urejenem vrtu so še bazen, jacuzzi, otroški bazen, pool bar, ležalniki in senčniki. Za doplačilo so gostom na voljo še razne masaže, jacuzzi in savna.

Nastanitev: Vseh 84 sob je privlačno in udobno opremljenih ter imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, TV, hladilnik, sef, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso.

Prehrana: Ameriški bife zajtrk.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel PLAZA BEACH

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon