Samos

Hotel SAINT NICHOLAS

Družinsko voden hotel se nahaja neposredno na čudoviti prodnati plaži vasice Mykali, ki je od Pitagoriona oddaljena 8 km, od glavnega mesta Samos pa 13 km. Avtobusna povezava z omenjenima krajema.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Družinam prijazen družinsko voden hotel se nahaja neposredno na čudoviti prodnati plaži vasice Mykali. Do Pitagoriona, kamor vas v glavni sezoni dvakrat dnevno, razen nedelje, brezplačno odpelje hotelski avtobus, je 7 km, do glavnega mesta Samos pa 13 km.
Ponudba: S čudovitim sredozemskim rastjem obdan hotel ima sprejemno dvorano z recepcijo in brezplačnimi sefi, TV sobo, restavracijo, bar, pool bar, brezplačen WiFi ter bazen s teraso za sončenje s senčniki in ležalniki. Za otroke so na voljo ločen otroški bazen, otroško igrišče ter otroška igralnica. Vsi športni navdušenci boste veseli zaradi raznovrstne ponudbe vodnih športov na plaži.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji. Možnost zgodnjega kontinentalnega zajtrka od 7. do 8. ure v glavni restavraciji. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače med obroki in v baru od 10. do 23. ure. Hladni prigrizki v pool baru od 11. do 17. ure. Kava, čaj, ostali topli napitki in pecivo v baru od 10. do 18.30 ure. Dnevna in večerna animacija. Dvakrat tedensko različni tematski večeri z grškim in mednarodnim show cooking-om. Brezplačna uporaba igrišč za tenis, odbojko, nogomet, mize za biljard in namizni tenis. Brezplačni senčniki in ležalniki na plaži.
Nastanitev: Prostorne in svetle sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, telefon, klimatsko napravo, TV, hladilnik in balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.
 

 

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SAINT NICHOLAS

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon