Samos

Hotel SAMOS BAY

Hotel je le 10 m od peščeno-prodnate plaže Gagou. Do središča mesta Samos z veliko trgovin, tavern in barov pa je 800 m.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine
Na toplo iz Ljubljane

Lega: Hotel z veliko stalnimi gosti je le 10 m od peščeno-prodnate plaže Gagou. Do središča mesta Samos z veliko trgovin, tavern in barov pa je 800 m.

Hotelska ponudba: Skrbno voden hotel z 52 sobami nudi svojim gostom sprejemno dvorano, recepcijo z možnostjo najema sefa, internetni kotiček, zajtrkovalnico in restavracijo s pogledom na morje. Za doplačilo 3 € na osebo je gostom hotela na plaži na voljo poseben paket, ki vključuje: senčnik, ležalnik, sef, kopalno brisačo in kozarec brezalkoholne pijače.

 

Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, telefon, TV, brezplačen WiFi, hladilnik in balkon s pogledom na morje. Na voljo so tudi superior sobe, ki se od navadnih sob razlikujejo po tem, da so popolnoma obnovljene, oprema v njih pa je enaka.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja. Zelo okusna domača kuhinja.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 
Popusti: 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SAMOS BAY

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon