Malta

Hotel SAN ANDREA

Hotel se nahaja v idilični ribiški vasici Xlendi. V bližini hotela se ob sprehajalni poti nahajajo številne restavracije, bari in manjše trgovine.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Hotel se nahaja v idilični ribiški vasici Xlendi. V bližini hotela se ob sprehajalni poti nahajajo številne restavracije, bari in manjše trgovine. Pot vodi tudi do majhne prodnate plaže. Do avtobusnega postajališča je le okoli 20 m. do glavnega mesta Victoria pa 3 km. San Andrea je zelo primeren za potapljače, v bližini je tudi potapljaški center.
Ponudba: Petnadstropni družinski hotel z 28 sobami se nahaja v središču vasice, ima manjšo sprejemno dvorano z recepcijo, dnevni prostor z internetnim kotičkom, WiFi, v petem nadstropju strešno teraso z ležalniki, dvigalo in parkirišče, ki je od hotela oddaljeno 100 m.
Nastanitev: Svetle in prijazne sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, TV, internetni priključek, telefon, klimatsko napravo, najemniški sef in balkon.
Prehrana: Obogaten kontinentalni bife zajtrk, večerjo bodo postregli
 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SAN ANDREA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon