Skiatos

Hotel SKIATHOS PALACE

Leži na majhni vzpetini z dih jemajočim pogledom na 250m oddaljeno peščeno plažo Maratha, do katere se lahko spustite po stopnicah. Čez obalno cesto pa je znamenita plaža Koukounaries.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo
Počitnice za družine

Lega: Uveljavljen hotel, obnovljen leta 2006, se nahaja na prelepi peščeni plaži zaliva Achladies. V bližini hotela so številne trgovine in restavracije, 100 m stran pa je tudi avtobusno postajališče za lokalni avtobus, s katerim se lahko odpeljete do 4 km oddaljenega glavnega mesta.
Ponudba: Hotel s prijetno atmosfero ponuja svojim gostom 180 sob, sprejemno dvorano z brezplačnim WiFi-jem, recepcijo z najemniškimi sefi, konferenčno sobo, dvigalo, restavracijo, bar na terasi, zlatarno, frizerski salon, otroško igrišče ter bazen s teraso, na kateri so ležalniki in senčniki. Za doplačilo je na voljo še tenis.
Nastanitev: Prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, TV, telefon, hladilnik in balkon ali teraso.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk in bife večerja.

 

 

 

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Doplačila: 

Polpenzion 108 €/osebo/teden (otroci do 12 let 54 €/teden)

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SKIATHOS PALACE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon