Lezbos

Hotel SUN RISE RESORT

Hotel sestavlja več bungalovov. Do prve naravne prodnate plaže je 300 m, do čudovite prodnate plaže Eftalou pa 2 km.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega: Sodoben, leta 2008 prenovljen, hotel v Eftalouju, ki ga sestavlja več bungalovov, se v obliki amfiteatra razprostira na hribčku s prelepim razgledom na modro Egejsko morje in Malo Azijo. Do prve naravne prodnate plaže je 300 m, do čudovite prodnate plaže Eftalou pa 2 km. Do 2 km oddaljenega mesteca Molyvos vas lahko večkrat na dan odpelje brezplačni hotelski minibus, 30 m od hotela pa je tudi avtobusno postajališče, na katerem lahko v glavni sezoni počakate na linijski avtobus, ki vas preko Molyvosa in Petre odpelje vse do Anaxosa.

Hotelska ponudba: Lepo, skladno z okoljem zgrajen hotel v več ravneh in s kar precej stopnicami nudi svojim gostom recepcijo z najemniškimi sefi, sprejemni prostor, brezplačni internetni kotiček, brezplačni WiFi, konferenčno dvorano, bar, jedilnico in á la carte restavracijo z grško in mednarodno kuhinjo. Na lepem vrtu se nahajajo otroško igrišče, dva bazena (eden z ločenim delom za otroke), terasa za sončenje s senčniki in ležalniki ter majhen pool-snack bar, ki postreže tudi s prigrizki. Za rekreacijo in sprostitev so na voljo teniško igrišče s trdo podlago, namizni tenis, fitnes in jacuzzi, za doplačilo pa še savna in razne masaže.

 

Nastanitev: Prijazno opremljene sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, LCD TV, brezplačni WiFi, telefon, minibar in balkon ali teraso s pogledom na morje.

 

Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife večerja. Ob predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi obroke brez glutena.
 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

asistenco na letališču, letalski prevoz, slovensko govorečega predstavnika, nastanitev, pijačo dobrodošlice, nezgodno zavarovanje in zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco...

Doplačila: 

Polpenzion 79 €/osebo/teden

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel SUN RISE RESORT

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon