Opatija

Hotel VILLA DUBRAVA

Že Habsburžani so odkrili milo opatijsko klimo in tukaj začeli graditi lepe vile. Ena takšnih je tudi Villa Dubrava z osrednjo mestno lego – zunaj klasična, v srcu mladostna.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Lasten prevoz
Cena od: 
50,00€
Terme in Wellness

Lepa opatijska vila Villa Dubrava se nahaja v neposredni bližini glavne sprehajalne poti, center mesta je oddaljen 200 m, najbližja plaža je oddaljena 50 m, medtem ko je javna kopališka plaža oddaljena 300 m. Lega, ki nudi zavetje pred močnimi vetrovi, je idealna za sproščene in prijetne počitnice v vseh letnih časih.

Opatija velja za eno najelegantnejših destinacij, ki je s svojo ugodno klimo in bujno vegetacijo privabila še tako pomembne osebe, o čemer pričajo mogočne stavbe v dunajskem slogu. V osrednjem mestnem parku se bohoti 150 rastlinskih vrst z vseh koncev sveta.

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola. Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami, whirpoolom, SPA sobo in knajpanje, tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes. Po uživanju v bazenih in široki ponudbi programov Thalasso-wellness centra se zvečer sprehodite po znameniti glavni promenadi in uživajte v barvah, ki jih nad Opatijo nariše sončni zahod.

V Villi Dubrava je na voljo 35 prijetnih sob, ki so klimatizirane, opremljene z LCD TV, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi. 

Vrhunsko gostoljubje, ki se kaže tudi v hotelski restavraciji, iz katere ne boste odšli lačni, daje tej destinaciji še poseben čar. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.

Bazeni in wellness

Vila je s hodnikom povezana s Thalasso-wellness centrom, ki na površini 2500 m² nudi aktivnosti in relaksacijo. Gostom je na voljo notranji bazen z ogrevano morsko vodo in 2 whirpoola (28–30 °C).

Wellness nudi programe klasičnega medicinskega wellnessa, lepotilne storitve in programe, bogato ponudbo različnih masaž, Spa relax cono s savnami (4 vrste savne), tretmaje s kozmetičnimi aparati, Thailon kozmetiko ter fitnes.

Sobe

  • DS2: dvoposteljna soba, 16–23 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon

  • DS2-3 (1/2+1): dvoposteljna soba, 16–23 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon, možnost dodatnega ležišča

  • ES1: enoposteljna soba, 12 m²; kopalnica s prho (sušilnik za lase na voljo na recepciji), LCD TV, brezplačen WiFi, telefon ​

Cene/Termini: 

AKCIJA JESEN

november in december, polpenzion od 50€ na osebo/dan

BOŽIČNI PRAZNIKI - 22.12.-29.12., polpenzion od 50€ na osebo/dan

Cena vključuje: 

brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah, 2x dnevno vstop v Wellness (bazen in fitnes)

Doplačila: 

PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa od 1,33 do 1,86 EUR/osebo/dan (odvisno od sezone).

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VILLA DUBRAVA

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon