Klabrija

Hotel VILLAGIO OLD RIVER

300m od plaže, 9 km od mesta Tropea, 70 km od letališča Lamezia Terme.
Vrsta ponudbe: 
Polpenzion
Prevoz: 
Letalo

Lega in okolica: 300 m od peščeno prodnate plaže, 9 km od mesta Tropea, 70 km od letališča Lamezia Terme.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, TV kotiček, Wi-Fi (dostopen v baru in ob bazenu, doplačilo 3 €/dan oz. 15 €/ teden), glavna restavracija,manjši zunanji bazen z ločenim delom za otroke, senčniki in ležalniki ob bazenu brezplačno, na plaži za doplačilo (10 €/dan za 1 senčnik in 2 ležalnika). Na vprašanje in ob predhodni potrditvi hotela sprejema domače ljubljenčke (manjši pes do 5 kg, doplačilo za 30 €/teden).

Studio: prijetno in udobno opremljeni, velikost pribl. 30 m², kuhinjska niša in hladilnik na balkonu ali terasi (doplačilo 10 €/dan, gostje morajo sami počistiti predno zapustijo studio), telefon, sef na recepciji (doplačilo 3 €/dan), Sat TV, kopalnica, sušilnik za lase, terasa ali balkon, pogled na vrt.
Apartmaji: prijetno in udobno opremljeni, velikost pribl. 45 m², dve spalnici, kuhinjska niša in hladilnik (doplačilo 10 €/dan, gostje morajo sami počistiti predno zapustijo apartma), telefon, sef na recepciji (doplačilo 3 €/dan), Sat TV, kopalnica, sušilnik za lase, terasa ali balkon, pogled na vrt.

Storitev: samopostrežni kontinentalni zajtrk in strežena večerja (izbor menijev).

Ponudba za najmlajše: v bazenu ločen del za otroke, otroško igrišče, mini klub (3-12 let) v italijanskem jeziku v obdobju 1.8. -31.8., možnost izposoje otroške posteljice (na vprašanje in ob predhodni potrditvi).

Aktivnosti: igrišče za odbojko, namizni tenis, vodni športi na plaži (doplačilo).

Spletna stran: www.oldriver.it

Naša ocena: 3*

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel VILLAGIO OLD RIVER

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon