Rodos

Hotel ZEUS SMARTLINE COSMOPOLITAN

Hotel je mesta Rodos oddaljen 4km - avtobusna postaja je pred hotelom. Med hotelom in prodnato plažo je cesta, dostop do plaže pa je urejen preko podhoda.
Vrsta ponudbe: 
All inclusive
Prevoz: 
Letalo
Na toplo iz Ljubljane

Lokacija: Ixia, 4 km do mesta Rodos, 14 km do letališča. Možnost avtobusnega prevoza (postaja je pred hotelom).

Plaža: med hotelom in prodnato plažo je cesta. Dostop do plaže je urejen preko podhoda. Možnost najema ležalnikov in senčnikov ob doplačilu. Možnost izposoje kopalnih brisač ob plačilu depozita.

Bazen: dva zunanja bazena za odrasle, zunanji bazen za otroke. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest. Možnost izposoje kopalnih brisač ob plačilu depozita.

Storitev: ALL INCLUSIVE (• obogaten samopostrežni zajtrk od 7.00 do 10.00 • pozni kontinentalni zajtrk od 10.00 do 10.30 • samopostrežno kosilo od 12.30 do 14.00 • samopostrežna večerja od 18.45 do 21.15 s ponudbo grške in mednarodne kuhinje in s show cookingom in tematskimi večeri grške, italijanske in azijske kuhinje • v času obrokov točeno pivo, vino, sokovi in pri zajtrku čaj, filter kava • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v all inclusive baru pri bazenu od 10.00 do 23.00 in v baru v hotelu od 17.30 do 23.00 (točeno pivo, vino, sokovi, brezalkoholne pijače, žganje, alkoholni in brezalkoholni koktajli, čaj, filter kava • steklenica vode v sobi ob prihodu • prigrizki in solate od 12.00 do 16.00 v snack baru • pecivo in keksi od 16.00 do 17.00 • sladoled po razporedu hotela • uporabo kotlička za čaj in kavo v sobi in dnevno polnjenje s kavo, čajem, sladkorjem in mlekom • uporabo ležalnikov in senčnikov ob bazenu (do zasedbe mest) • 6 x hotelska dnevna in večerna animacija – šport, igre, predstave • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita • namizni tenis, aerobika, vodna aerobika, pikado, balinanje • mini klub za otroke od 4 do 12 let 6 x tedensko, mini disko).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran od 15.6. do 15.9. (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta), v ostalih terminih ob doplačilu.

Internet: brezžična internetna povezava in internetni kotiček ob doplačilu.

Ostalo: recepcija, samopostrežna restavracija, bar, bar ob bazenu, mini klub, otroško igrišče, dve konferenčni dvorani, TV soba, pralnica, zdravnik na klic, možnost različnih vodnih športov na plaži, namizni tenis, pikado, balinanje, možnost različnih elektronskih iger in biljarda.

Opombe: možnost najema sefa v sobi. Opis ponudbe hotela se lahko v času od priprave vsebine kataloga do prihoda gostov spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Ob doplačilu na voljo uvožene pijače, vodni športi in ostale hotelske storitve, ki ne sodijo v storitev all inclusiva.

Opis sob: Skupaj 377 sob v glavni stavbi in več pripadajočih zgradbah. Namestitev je lahko kjerkoli v naselju. V sobah kotliček za pripravo kave in čaja, steklenica vode ob prihodu. Soba 1/2 in 1/2+1 = dvoposteljna soba z možnostjo enega dodatnega ležišča. Soba 1/2+1/2 family = dva prostora povezana s steklenimi drsnimi vrati, v enem prostoru zakonska postelja, v drugem prostoru dve dodatni ležišči, kopalnica, balkon ali terasa. Soba family je primerna za namestitev dveh odraslih in dveh otrok ali treh odraslih in enega otroka.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

 

Doplačila: 

Pavšal za prevoz - otrok na dodatnem ležišču od 2 do 14 let 269,00 EUR
Zunanje parkirišče - 15 dni 70,00 EUR
Zunanje parkirišče - 8 dni 45,00 EUR

Popusti: 

Odrasla oseba na dodatnem ležišču od 14 let 10%
Otrok na dodatnem ležišču od 2 do 14 let 100%
Otrok na osnovnem ležišču od 2 do 12 let 5%
Popust za infante do 2 let 100%
Otrok na drugem dodatnem ležišču od 2 do 14 let 20%

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Hotel ZEUS SMARTLINE COSMOPOLITAN

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon