IDRIJSKO, CERKLJANSKO in GORIŠKA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah, vožnja skozi Godovič do najstarejšega rudarskega mesta v Sloveniji – Idrije. Po prihodu se bomo najprej spustili v globine po Antonijevem rovu. Od blizu bomo lahko spoznali težko življenje idrijskih rudarjev, njihove navade, zgodovino rudnika. Ko se bomo zopet dvignili na površje, se bomo sprehodili po starem mestnem jedru, mimo Čipkarske šole, najstarejše gledališke hiše na Slovenskem.

Idrijo bomo zapustili in nadaljevali z vožnjo po ovinkasti cesti do Mosta na Soči, naprej po dolini Soče mimo Kanala v Goriška Brda. Najprej se bomo ustavili v Dobrovem, kjer si ogledamo grad. Obiskali bomo tamkajšnjo vinsko klet, kjer nam bodo predstavili postopke pridelave briških vin.

Sledi vračanje proti domu skozi Vipavsko dolino, krajši ogled Ajdovščine ali Vipave. Vračanje proti domu, kamor je prihod predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, ogledi po programu, vstopnina za Antonijev rov, ogled gradu, obisk kleti, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija ekskurzije.

DOPLAČILA: za morebitne druge vstopnine.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, ogledi po programu, vstopnina za Antonijev rov, ogled gradu, obisk kleti, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija ekskurzije.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IDRIJSKO, CERKLJANSKO in GORIŠKA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon