IDRIJSKO, CERKLJANSKO ter dolina reke Soče

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Na pot se bomo odpravili v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Z avtobusom se bomo peljali skozi Godovič do najstarejšega rudarskega mesta v Sloveniji – Idrije. Po prihodu se bomo najprej sprehodili po mestu, si ogledali nekatere zanimivosti mesta, najstarejše stavbe, ki so obogatile mesto v času, ko je tu cvetelo rudarstvo, gledališko hišo, ter si pogledali notranjost gradu Gewerkenegg (ob spremstvu lokalnega vodnika) nekdaj upravna stavba rudnika. V gradu je stalna razstava zgodovine rudarstva, fosilov, idrijskih čipk.

Po končanih ogledih bomo nadaljevali pot po dolini Idrijce v dolino reke Soče do Tolmina v deželo ‘čiste vode’. Zapeljemo se do znamenitih Tolminskih korit, ki so najbolj južna vstopna točka v Triglavski narodni park v edini slovenski narodni park. Po prihodu predviden čas za sprehod po poti (za vašo pot dobite zloženko).

Ob dogovorjeni uri se dobimo in nadaljujemo pot v Kobarid, sledi postanek v mestu, sprehod in ogled kobariškega muzeja iz 1. svetovne vojne (lokalni vodnik). Nekaj prostega časa in vožnja proti Logu pod Mangartom s postankom v domači gostilni, kjer nam bo prijeten, zgovoren gostilničar pripravil prigrizek, ki pa naj ostane še skrivnost. Ko bo najlepše, pa bo treba iti čez hribe, priti do Trbiža vse do Belopeških jezer, krajši postanek za ogled, sprehod in vožnja v Slovenijo preko Rateč s postankom v gostišču, kjer je predvidena skupna večerja. Tu boste še kašno besedo rekli in že bo čas za odhod domov. Predviden prihod domov v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu z vstopninami; idrijski grad, Tolminska korita, muzej 1. sv. vojne v Kobaridu, prigrizek v gostilni (v Logu pod Mangartom), večerja v Kranjski Gori ali okolici, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu z vstopninami; idrijski grad, Tolminska korita, muzej 1. sv. vojne v Kobaridu, prigrizek v gostilni (v Logu pod Mangartom), večerja v Kranjski Gori ali okolici, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IDRIJSKO, CERKLJANSKO ter dolina reke Soče

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon