IZLET NA AVSTRIJSKO KOROŠKO

Postanek v zanimivi Marijini cerkvi ‘Marija na Zili’. Ogledali si bomo notranjost cerkve, ki se ponaša s čudoviti baročnimi oltarji in velja za eno najlepših cerkva na Koroškem.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah preko predela proti Trbižu s postankom za kavico, sledi prelaz Korensko sedlo. Tu je predviden postanek za ogled muzeja -‘Bunker’, sprehodili se bomo tudi po rovih. Pot nato nadaljujemo proti Beljaku s postankom v zanimivi Marijini cerkvi ‘Marija na Zili’. Ogledali si bomo notranjost cerkve, ki se ponaša s čudoviti baročnimi oltarji in z oltarjem Marije s plaščem (podobno kot Ptujska gora) in velja za eno najlepših cerkva na Koroškem. Od tu nas bo pot vodila na Landskron, kjer je nekoč stal reprezentančni grad; danes je v njem restavracija, v bližini pa gojijo in dresirajo ptice ujede, ki dvakrat dnevno zabavajo obiskovalce. Sledi čas za skupno malico. Pot nato nadaljujemo do Visoke Ojstrovice – Hochosterwitz; sprehodili se bomo med vrati do gradu, ki velja za enega najlepših v Avstriji. Na grad se lahko podate tudi z zobato vlečnico (doplačilo na licu mesta). Za ogled notranjosti gradu je potrebno doplačilo. Ob uri se zberemo in se zapeljemo še v zibelko slovenstva – Gosposvetsko polje, kjer si bomo privoščili postanek za ogled knežjega prestola in bližnje cerkve  - Gospe Svete ali Marije Saal. Po končanih ogledih se lahko še ustavimo v Celovcu, sprehodimo se po mestu in izkoristimo čas za počitek, lahko si boste privoščili kakšno pijačo v enem izmed številnih ‘lokalčkov’ v starem delu mesta. Verjetno bo nato prišel že čas, ko se bomo poslovili od prijaznih koroških gostiteljev in se napotili proti domu. Prihod v domov je predviden v večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, vstop v muzej na Korenskem sedlu, malica na Landskronu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.


     
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, vstop v muzej na Korenskem sedlu, malica na Landskronu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IZLET NA AVSTRIJSKO KOROŠKO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon