IZLET NA GROSSGLOCKNER

Zapeljali se bomo po alpski cesti-deželi svizcev, do razgledne točke Franz – Joseph Hohe. V romarski vasici Heilingenblut bomo obiskali cerkev, v kateri hranijo Kristusovo kri.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah, sledi vožnja po avtocesti v Avstrijo mimo Beljaka in Spittala do slikovite romarske vasice Heilingenblut, kjer bomo obiskali cerkev, v kateri hranijo Kristusovo kri. Ogledali si bomo cerkev, ki se ponaša s čudovitimi oltarji. Po ogledu se bomo zapeljali po alpski cesti-deželi svizcev, do razgledne točke Franz – Joseph Hohe, kjer je predviden daljši postanek. Ob dogovorjeni uri sledi vračanje v dolino, s postankom ob Millstatskem jezeru. Po želji lahko obiščemo srednjeveški grad, kjer je na ogled muzej mučilnih naprav iz srednjega veka, ali pa se zapeljemo v bližnje mestece Seeboden in se proti doplačilu zapeljemo po jezeru. Po končanih ogledih nas bo pot vodila proti domu. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, vstopnico za alpsko cesto naGrossglockner, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, vstopnico za alpsko cesto naGrossglockner, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IZLET NA GROSSGLOCKNER

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon