IZLET V PREKMURJE IN POMURJE - DVA DNI

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: PTUJSKA GORA - PTUJ – LJUTOMER
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja mimo Razdrtega, Ljubljane, do Trojan, postanek za malico. Pot nadaljujemo do Ptujske gore, znanega romarskega kraja. Tam si bomo ogledali cerkev Matere Božje, postanek za ogled. Nato se odpravimo naprej do enega najstarejših mest pri nas - Ptuja. Najprej se bomo sprehodili po mestu in občudovali mestne znamenitosti. Po želji si ogledamo še Pujski grad.

Od tu nas bo pot vodila skozi Ormož, čez Slovenske gorice do Ljutomera, kjer bomo obiskali lončarja, ki nam bo odkril vse zanimivosti in posebnosti svoje lončarske obrti. Po končanem ogledu se bomo odpeljali do hotela, namestitev v hotelu (Ljutomer ali Murska Sobota). Večerja, sledi zabava in prenočevanje.

2. DAN: TERME BANOVCI / VERŽEJ – IŽAKOVCI - BOGOJINA
Po zajtrku boste lahko izbirali med dopoldanskim kopanjem v Temah Banovci ali med izletom do Veržeja, kjer stoji še edini ohranjen mlin na Muri. Gospod Babič nam bo razkril vsakdanje delo v mlinu, možnost nakupa domače moke. Naš potep bomo nadaljevali do vasi Ižakovci, kjer bomo obiskali Otok ljubezni ter se z »brodom« popeljali na drugo stran Mure in nazaj.

Nato se bomo odpravili proti Bogojini, kjer si ogledamo še Plečnikovo cerkev. Popoldan vračanje proti domu, med potjo postanki. Prihod domov je predviden v večernih urah. 

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede po programu, prispevki za Ptujsko goro in mlinarja, 1 x pol penzion (večerja in zajtrk), kosilo v Banovcih ali v hotelu Jeruzalem, kopanje v termah Banovci, vožnja z »brodom« čez reko Muro, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, oglede po programu, prispevki za Ptujsko goro in mlinarja, 1 x pol penzion (večerja in zajtrk), kosilo v Banovcih ali v hotelu Jeruzalem, kopanje v termah Banovci, vožnja z »brodom« čez reko Muro, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

IZLET V PREKMURJE IN POMURJE - DVA DNI

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon