Kanarski otoki

KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE

7-DNEVNO POTOVANJE Obiščite največja in najbolj znana izmed Kanarskih otokov: Gran Canario in Tenerife. Ogled vseh največjih znamenitosti, čas tudi za krajšo za sprostitev!
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo/avtobus

1. dan: Nočni oz. zgodnji jutranji transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja in Ljubljane do letališča v Benetkah. Ob 07.00 polet z letalsko družbo Iberia v Madrid. Prestop na drugo letalo in nadaljevalni polet proti Kanarskim otokom. Pristanek na otoku GRAN CANARIA predvidoma ob 13.20. Sledi transfer v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, prosto popoldne, večerja in nočitev.
2dan: Zajtrk. Celodnevni izlet po »majhnem kontinentu«, kot otok GRAN CANARIA pogosto imenujejo. Vožnja po slikoviti pokrajini: od peščenih sipin do nasadov banan, bujne tropske poraščenosti v notranjosti in skalnatih pobočjih, ki se ponekod spuščajo v morje. V notranjosti otoka obisk tipičnih vasic. Večerja in nočitev v hotelu.
3dan: Po zajtrku vožnja v LAS PALMAS in krajši ogled otoške prestolnice. Sledi odhod v pristanišče in plovba s trajektom na otok TENERIFE. Po izkrcanju, najprej panoramska vožnja skozi glavno mesto SANTA CRUZ DE TENERIFE, - nato prihod v enega izmed letoviških krajev na otoku, nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
4. dan: Po zajtrku celodnevni izlet po otoku. Najprej mimo plaže La Arena do klifov LOS GIGANTES. Ogled pol tisočletja stare vasice ERJOS. Nadaljevanje do razgledišča EL TANQUE in čudovit razgled na vasico Garachico, ki je bila nekoč najpomembnejše pristanišče na otoku. V ICOD DE LOS VINOS postanek ob najstarejšem drevesu na svetu – Zmajevem drevesu. Še obisk kraja LA OROTAVA, vrnitev v hotel, večerja in nočitev.
5. dan: Po zajtrku izlet na vulkansko goro TEIDE, ki je najvišji vrh Španije in eden izmed redkih še aktivnih vulkanov v Evropi. Vožnja skozi narodni park CANADAS DEL TEIDE z več endemitskimi vrstami flore in favne, ki spominja na lunino površje. Po želji (doplačilo) vzpon z žičnico pod vrh gore za razgled na celotne Kanarske otoke. Vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.
6. dan: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje letoviškega mesta, uživanje na plaži, sprehode v okolico. Možnost obiska znanega LORO PARKA proti doplačilu oz. po želji še kak izlet po otoku oz. izlet z ladjo na sosednji otok La Gomera. Večerja in nočitev v hotelu.
7. dan: Zajtrk, nato transfer do severnega letališča na otoku Tenerife in predvidoma ob 11.05 polet z letalsko družbo Iberia najprej v Madrid, od tam pa naprej proti Benetkam, kjer bo pristanek predvidoma ob 18.05. Še organiziran transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora, kamor bo prihod v kasnejših večernih oz. nočnih urah.

Lokacija odhoda: 
Ljubljana
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
7

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

KANARSKI OTOKI-GRAN CANARIA IN TENERIFE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon