KRIŽARJENJE PO KVARNERSKEM ZALIVU - 3 dni (Goli otok - Rab - Cres - Krk)

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Crikvenica – Goli otok - Rab

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah in vožnja do Crikvenice. Tukaj se vkrcamo na našo ladjo, kjer nas najprej čaka dobrodošlica, nato pa odplujemo na križarjenje med kvarnerskimi otoki s prvim postankom na Golem otoku. Čas za ogled pomembnejših točk (doplačilo za lokalnega vodnika), kraj kjer je bivši komunizem 'prevzgajal' predvsem levo usmerjene državljane bivše Jugoslavije, ogled kratkega filma. Zapor je prenehal z delom leta 1988, leto kasneje pa so ga zapustili in zaprli. Danes Goli otok obiskujejo tudi pastirji s sosednjega otoka Raba, ki včasih pripeljejo ovce na pašo. Po končanem ogledu nas bo že čakalo okusno kosilo na ladji. Po želji se ustavimo za osvežitev v kristalnem morju v enem izmed zalivov. V poznejših popoldanskih urah bomo pripluli na otok Rab. Namestitev, prosto do večerje. Po večerji sprehod po promenadi do mesta, čas za zabavo, druženje. Nočitev. 

2. DAN: Rab – Cres – Krk

Po zajtrku v hotelu boste imeli nekaj prostega časa, sledi odhod in križarjenje ob obali otoka Cresa do vasice Beli, nekoč rimskega mesteca in postojanke Caput Insulae: sprehod po mestu, ogled beloglavih orlov – simbol otoka Cresa in Eko-centra, kjer deluje raziskovalno izobraževalni center za zaščito narave. Nekaj časa za kopanje. Ob dogovorjeni uri plovba proti otoku Krku do Malinske, nastanitev v hotelu in prosto do večerje. Večerja. Po večerji sprehod ob obali do mesta, ogled zanimivosti. Prosti čas za pohajkovanje in uživanje. Nočitev.  

3. DAN: Krk – Kraljevica – Crikvenica - Slovenija

Zajtrk. Ob dogovorjeni uri slovo od hotela in plovba z ladjo ob obali otoka Krka, s postankom v Njivicah. V enem od zalivov prosto za kopanje in nato naprej plovba proti celini do Kraljevice, vmes nas seveda čaka kosilo na ladji. Širše področje Kraljevice je bilo naseljeno že v prazgodovini. Verjetno so na lokaciji sedanjega mesta imeli svoje naselje že Iliri in Rimljani. Današnje naselje pa se v starih listinah prvič omenja 1525 kot Portum Re. Med znamenitosti Kraljevice sodita Stari grad z dvorcem hrvaške plemiške družine Zrinski s cerkvijo sv. Nikole iz 15. stol., in Novi grad z dvorcem plemiške družine Frankopanov, postavljenim 1521 po vzoru renesančnih dvorcev v Italiji. Sprehod po mestu. Popoldan nadaljevanje križarjenja proti Crikvenici. Po končanem križarjenju nas čaka še povratek proti domu z vmesnimi postanki. Povratek domov je predviden pozno popoldan.  

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, križarjenje z ladjo po Kvarnerskem zalivu (Krk - Rab - Cres - Krk), tri kosila na ladji, 2 x polpenzion v hotelih 4*, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

KRIŽARJENJE PO KVARNERSKEM ZALIVU - 3 dni (Goli otok - Rab - Cres - Krk)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon