Italija

KRIŽARJENJE PO BENEŠKI LAGUNI IN BENETKE

Podali se bomo na križarjenje po beneški laguni ter obiskali otoka Murano in Burano, se zapeljali do Markovega trga in se predali labirintu zanimivih ulic.
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti mimo Palmanove, z vmesnim postankom za malico. Po krajšem postanku bomo pot nadaljevali do kraja Punta Sabbioni, kjer se bomo vkrcali na našo ladjico in odpluli na križarjenje po beneški laguni. Z ladjico bomo odpluli proti beneški laguni. Najprej obiščemo otok Burano, ki je poznan po zanimivih čipkah in pisanih barvnih fasadah hiš ter znamenitih gondolah. Nekaj prostega časa. Od tu nas bo pot vodila še na otok Murano, ki je znan po steklarski obrti. Obiskali bomo eno izmed številnih delavnic, kjer izdelujejo predmete iz muranskega stekla – prikaz izdelave in možen nakup izdelkov. Celotno križarjenje traja približno štiri ure. Plovba nas vodila najprej po središča Benetk – Markovega trga. Benetke so mesto mostov in kanalov v morski močvirni plitvini. Ogledamo si nekatere zanimivosti, kot so: most vzdihljajev, Doževa palača, trg in cerkev sv. Marka. Po končanih ogledih vračanje z ladjico do avtobusa. Vračanje proti domu, kamor je predviden prihod v poznejših večernih urah.

CENA: Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, vožnja z ladjo po Beneški laguni, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo strokovne ekskurzije.

DOPLAČILA: morebitne vstopnine med ogledi.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

KRIŽARJENJE PO BENEŠKI LAGUNI IN BENETKE

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon