Križarjenje po Jadranu - Biseri Dalmacije

Odkrite najbolj skrite skrivnosti Jadrana, njegove luke, zalive, presenetljive plaže. Preživite dopust na leseni barki in križarite po Jadranu spoznavajoč hrvaške top destinacije. Vaše križarjenje po Jadranu...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo
Križarjenja

 

Križarjenje po Jadranu - Biseri Dalmacije

PROGRAM:

1. dan: SPLIT (okolica) - BOL
Zbor vseh udeležencev v Splitu oz. bližnji okolici. Sledi vrkcanje na ladjo ter plovba proti Braču. Prvi skok v morje pred znamenito plažo ˝Zlatni rat˝. Večerja in nočitev v Bolu. (nočitev, večerja)

2. dan: BOL - HVAR
Po zajtrku začetek plovbe proti Hvaru. Osvežitev v morju si boste privoščili v enem izmed najlepših zalivov na ˝Paklenih otokih˝. Po kosilu sledi nadaljevanje plovbe proti živahnemu mestu Hvar, ki je vreden ogleda. Nočitev v Hvaru. (nočitev, zajtrk, kosilo)

3. dan: HVAR - KORČULA
Po zajtrku začetek plovbe. Prvi postanek za kopanje bo v prelepem zalivu na otoku Sćedro. Sledi nadaljevanje plovbe proti mestu Korčula. Rojstno mesto Marka Pola si boste tudi ogledali. Nočitev v Korčuli. (nočitev, zajtrk, kosilo)

4. dan: KORČULA - DUBROVNIK
Dan boste začeli s plovbo mimo Mljeta in skozi Elafite, kjer bo na voljo dovolj časa za kopanje. Sledi nadaljevanje plovbe proti Dubrovniku z ogledom mesta. Nočitev v Dubrovniku. (nočitev, zajtrk, kosilo)

5. dan: DUBROVNIK - MLJET
Po zajtrku še nekaj prostega časa za ogled tržnice v bližini. Sledi plovba mimo Elafitov proti Mljetu. Tudi danes bo kopanje v prelepem zalivu. Mljet je edinstven, to je najbolj zelen otok v Jadranskem morju in tretjina otoka je v narodnem parku. Na Mljetu sta dve "jezeri", v katerih je voda toplejša kot v morju. Nočitev na Mljetu. (nočitev, zajtrk, kosilo)

6. dan: MLJET - MAKARSKA
Dan boste začeli s plovbo mimo Korčule, Pelješca in Hvara prosti Makarski. V morju se boste osvežili v enem izmed zalivov pred Makarsko. Sledilo bo kosilo in popoldanski prihod v Makarsko. Tam vas čaka prost večer, ki ga izkoristite za raziskovanje številnih restavracij, lokalov in trgovin v središču Makarske riviere. Nočitev v Makarski. (nočitev, zajtrk, kosilo)

7. dan: MAKARSKA - PUČIŠĆA - POSTIRA
Dopoldanska plovba čez braški kanal, do mesta Postira. Nekaj prostega časa za ogled mesta in skok v morje. Sledi kosilo in plovba prosti ribiškemu mestu Postira, kjer bo na voljo dovolj časa tudi za kopanje. Nočitev v Postiri. (nočitev, zajtrk, kosilo)

8. dan: POSTIRA - SPLIT (okolica)
Po zajtrku plovba do mesta izkrcanja. Slovo od posadke in odhod proti domu. (zajtrk)

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.

Lokacija odhoda: 
Split
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
7
Cena vključuje: 

CENA VKLJUČUJE: 7 polpenzionov (zajtrk in kosilo (prvi dan večerja) na ladji), pijača dobrodošlice, namestitev na ladji v dvoposteljnih kabinah, vse kabine tuš/WC, vključno s posteljnino in brisačami, slovenskega predstavnika na ladji, voden ogled Dubrovnika, voden ogled Korčule

OPOMBE: lasten prevoz - uredimo ugodno parkiranje, možnost doplačila za organiziran prevoz (min. 6 oseb)

Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 20

Doplačila: 

DOPLAČILA: luške in turistične pristojbine 35 € (na licu mesta)

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna kabina 180 €, kabina na zgornji palubi 56 €, vstopnine na poti, v primeru manjšega števila oseb (16-20 oseb): 75 €

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Križarjenje po Jadranu - Biseri Dalmacije

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon