Velika Britanija

London z avtobusom

Za London bi lahko rekli, da je svet v malem. V nekaj dneh nam ponudi toliko raznolikosti, da se na koncu težko odločimo kaj postaviti na prvo mesto. Je to kraljeva družina in močna tradicija, umetniški naboj...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Za London bi lahko rekli, da je svet v malem. V nekaj dneh nam ponudi toliko raznolikosti, da se na koncu težko odločimo kaj postaviti na prvo mesto. Je to kraljeva družina in močna tradicija, umetniški naboj in izvirnost, poseben humor, obred pitja čaja, moda, etnična in jezikova raznolikost, kulinarične dobrote vsega sveta, muzeji in galerije? Nekaj je zagotovo, London je mesto v katerega se lahko vračamo znova in znova. 

1. dan: SLOVENIJA - NEMČIJA - FRANCIJA

Zbor potnikov v dopoldanskih urah in vožnja skozi Avstrijo in Nemčijo proti francoski obali. Nočna vožnja.

2. dan: LONDON

V zgodnjih jutranjih urah prihod v Calais, kjer se bomo vkrcali na trajekt za Dover in se prepeljali čez Rokavski preliv. Nato bomo nadaljevali z vožnjo skozi tipično angleško pokrajino, mimo prostranih polj in tipičnih angleških hiš v London. Prtljago bomo odložili v hotelu in ogled Londona peš in s podzemno železnico. Trg Trafalgar, St. James park in palača, Clarence House, Buckinghamska palača, White Hall, Downing Street 10 - domovanje angleškega predsednika in Covent Garden so znamenitosti na “londonski peš poti”. Povratek v hotel in nastanitev.

3. dan: LONDON

Po zajtrku bomo nadaljevali z ogledom britanske prestolnice in spoznali najpomembnejše mestne znamenitosti: Tower Bridge Tower of London, londonski City, Oxford street, Hyde Park, Kensington. Sprehodili se bomo po znameniti Oxford Street in nekaj časa namenili nakupom ter po želji in za doplačilo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud’s in se kasneje po želji zapeljali tudi z London Eye, od koder je čudovit razgled na ves London. Večer bomo preživeli v Covent Gardnu, Sohu in Kitajski četrti, kjer bo prosto za večerjo.

4. dan: LONDON (GREENWICH)

Zadnji dan bo namenjen samostojnim ogledom in raziskovanju Londona. Po želji ob doplačilu pa predlagamo poldnevni izlet z ladjo po Temzi do Greenwicha, kjer se nahaja Observatorij z označeno časovno ločnico. Lahko boste obiskali tudi Pomorski muzej, lokalno tržnico,.. V poznih popoldanskih urah slovo od Londona in vožnja proti pristanišču Dover, kjer se bomo vkrcali na trajekt in prečkali Rokavski preliv. Nadaljevanje nočne vožnje.

5. dan: FRANCIJA - SLOVENIJA

Dnevna vožnja skozi Francijo in Nemčijo. Prihod v Slovenijo predvidoma v večernih urah.

POMEMBNO: Velika Britanija je s 4.10.2021 sprejela sklep, da je za vstop v državo potreben POTNI LIST in ne več osebna izkaznica.

Potni list mora biti veljaven ves čas bivanja v Veliki Britaniji.

Več informacij: https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Število dni: 
5 dni

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

London z avtobusom

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon