MADRID Z OKOLICO (letalo – letalo)

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Letalo

SEGOVIA - ESCORIAL - DOLINA PADLIH - TOLEDO

1. DAN: Zjutraj se bomo zbrali na dogovorjenem mestu. Sledi transfer na letališče in polet proti Madridu. Po prihodu se bomo zapeljali po prestolnici in spoznali njene najpomembnejše prometne osi z znamenitimi stavbami: Castellana, Gran Via, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Plaza Espana… Pozno popoldan se bomo nastanili v hotelu, večerja, prenočevanje.

2. DAN: Zajtrk. Pot nas bo vodila nekoliko severno od Madrida proti mestecu Segovia, ki je poznano po najbolj ohranjenem rimskem akvaduktu v Španiji, ki je vpet v staro mestno jedro. Ob vznožju pogorja Guadalarama bomo obiskali največji granitni kompleks na svetu - samostan in palačo San Lorenzo v Escorialu. Bogata zgodovina 16. stoletja se tu prepleta z deli znanih španskih in svetovnih umetnikov. Palačo Filipa II. pa dopolnjuje knjižnica, ki jo štejejo za drugo najpomembnejšo na svetu. Po končanem ogledu bo nekaj prostega časa. Večerja v izbrani restavraciji. Nočitev.

3. DAN: Po zajtrku bomo odpotovali proti srednjeveškemu mestecu Toledo, ki ga je Mavrom odvzel španski junak El Cid. Ob najdaljši Iberijski reki Tajo se dvigujejo toledske znamenitosti: alkazar, katedrala, sinagoga, mošeja... Damasicino pa so drobni ročni izdelki iz zlata, srebra in jekla, ki krasijo zapestnice, verižice, zaponke. Za sladkosnede bo dobrodošel marcipan. Korenjaki pa bodo tu lahko kupili toledski meč. Prosti čas. Popoldne povratek v prestolnico, kjer si ogledamo eno najpomembnejših svetovnih slikarskih galerij - Prado, kjer bomo občudovali dela: El Greca, Velazqueza in Goye. Po končanem ogledu bo nekaj prostega časa. Večerja v izbrani restavraciji. Nočitev.

4. DAN: Zajtrk. Ogled preostalih mestnih znamenitosti (kolikor bo čas dopuščal). Ob dogovorjeni uri transfer na letališče, ter polet letala proti Sloveniji. Avtobusni transfer v kraj odhoda.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz, vključene letališke takse, avtobusni transferji; letališče-hotel-letališče, avtobusni prevozi (izleti) po programu, 3 x polpenzion v hotelih 3*, vodenje, nezgodno zavarovanje in organizacija potovanja.


DOPLAČILA: enoposteljna soba, letališke pristojbine, avtobusni transfer na letališče in nazaj, za vstopnine v muzeje na licu mesta – predhodna rezervacija.

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MADRID Z OKOLICO (letalo – letalo)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon