Bosna in Hercegovina

Medžugorje

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. dan: Ljubljana-Medžugorje

Odhod iz Ljubljane ob 4.00 zjutraj. Okoli poldneva prispemo v Medžugorje. Po prihodu nastanitev v hotelu. Nato se bomo povzpeli na Crnico, kjer se je Marija prvič prikazala medžugorskim otrokom. Popoldne možnost za spoved. Večerna maša in nato večerja ter nočitev.

2. dan: Medžugorje-Ljubljana

Zgodaj zjutraj se povzpnemo na Križevac, hrib nad vasjo, kjer stoji križ, postavljen ob 1900. obletnici Kristusove smrti. Po povratku imamo zajtrk, nato pa mašo. Nekaj prostega časa za osebno molitev, nakup spominkov… Popoldan obiščemo komuno Cenacolo, kjer mladi, ki so se srečali z raznimi odvisnostmi, lahko najdejo vero in vrnitev v normalno življenje. Sledi povratek proti Sloveniji. Prihod v Slovenijo okoli polnoči.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

 

 

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Medžugorje

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon