MINI KRIŽARJENJE MED KVARNERSKIMI OTOKI (Krk – Rab - Pag)

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti na Hrvaško in nato proti Reki z vmesnim postankom za kavo, pa mimo Kraljevice do otoka Krk, do istoimenskega zgodovinskega mesta Krk. Po prihodu se bomo vkrcali na ladjo, kjer nas bo prijazna posadka pozdravila z dobrodošlico. Pričnemo z mini križarjenjem in odplujemo najprej na otok Rab, ki velja za enega najbolj sončnih področij v Evropi. Ogled mesta z lokalnim vodnikom in nekaj prostega časa do odhoda proti otoku Pagu, petemu največjemu otoku na Hrvaškem in priljubljeni poletni destinaciji. Otok Pag je na veliki izpostavljenosti burji, ki piha čez Velebitski kanal in nosi s seboj slano meglico, ta pada na pašnike in tako orošena trava je odlična hrana ovcam. Od tod izvirajo znani paški prehrambeni izdelki kot so: paški sir, paški pršut in paška  jagnjetina. Prihod v mestece Lun, ogled tamkajšnjih stoletnih nasadov oljk. Po ogledu se bomo vkrcali nazaj na ladjico in se zasidrali v enem od zalivov, kjer se lahko po želji osvežite v kristalnem jadranskem morju. Med tem časom nam bo posadka pripravila okusno kosilo (mesni ali ribji meni). Ob dogovorjeni uri se vračamo proti pristanišču. Po prihodu v mesto Krk sledi sprehod po starem delu mesta, kjer so svoj pečat pustili krški knezi in Frankopani. Najpomembnejši kulturnozgodovinski objekt v metu je romanska katedrala, zgrajena v začetku 12. stoletja, na ostankih starokrščanske bazilike iz 5. - 6. stoletja. Po končanih ogledih sledi vožnja proti domu. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.   

  • ODHOD: po želji skupine 
  • CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, mini križarjenje z ladjo med Kvarnerskimi otoki, dobrodošlica z aperitivom, kosilo na ladji (ribji ali mesni meni in pijača - vino, pivo, sok), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.  •  

 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MINI KRIŽARJENJE MED KVARNERSKIMI OTOKI (Krk – Rab - Pag)

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon