MINI KRIŽARJENJE Z RIBJIM PIKNIKOM

Naša plovba bo potekala mimo najlepših krajev v Istri, najprej do Vrsarja, ribiškega mesteca z bogato zgodovino. Nadaljujemo v limski kanal – fjord
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus, Ladja

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti v hrvaško Istro do mesta Poreč. Vkrcamo se na ladjico, kjer nas sprejme prijazni kapitan z dobrodošlico. Naša plovba bo potekala mimo najlepših krajev v Istri, najprej do Vrsarja, ribiškega mesteca z bogato zgodovino. Nadaljujemo v limski kanal – fjord. Limski kanal je del 35km dolge Limske doline in predstavlja zaliv ki se zajeda v kopno okrog 10km. Imeli bomo tudi možnost kopanja v jadranskem morju (v kolikor bo vreme dopuščalo). Na ladji bo za pravo razpoloženje poskrbela glasba in prava ''ribarska fešta''. Čas za kosilo (riba na žaru ali meso na žaru ter vino ali sok). Pripluli bomo do mesta Rovinj, najbolj romantičnega mesta v Sredozemlju. Značilna mestna struktura se je razvijala skozi srednji vek in še danes je ohranjen srednjeveški mestna ureditev. Sprehodimo se skozi uličice do cerkve sv. Eufemije, zaščitnice mesta, ki dominira nad celotnim starim jedrom. Popoldan vračanje nazaj v Poreč. Sprehod po mestu in čas za ogled nekaterih zanimivosti mesta, kot je Eufrazijeva bazilika, vrhunsko delo bizantinske umetnosti s prekrasnimi mozaiki, ki jih upravičeno primerjajo z najlepšimi v Evropi. Nekaj prostega časa. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Po želji na poti domov po želji organiziramo še skupno večerjo. Prihod v kraj odhoda je predviden v večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno! 

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, mini križarjenje z ladjo ob Hrvaški obali, kosilo na ladji (ribe ali meso na žaru, solata, vino ali sok, živa glasba), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.  


     
Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, zunanje oglede po programu, mini križarjenje z ladjo ob Hrvaški obali, kosilo na ladji (ribe ali meso na žaru, solata, vino ali sok, živa glasba), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MINI KRIŽARJENJE Z RIBJIM PIKNIKOM

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon