Italija

MIRABILANDIA

Drugi največji zabaviščni park Mirabilandia nam ponuja številne novosti in adrenalinske atrakcije. Oglejte si Policijsko akademijo v živo, nenazadnje pa se odpravite na plažu v Mirabilandia Beach.
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja v Italijo mimo Benetk do Ravenne in drugega največjega zabaviščnega parka v Italiji Mirabilandia. Park se razprostira na površini 30Ha od tega 10Ha pripada vodnemu delu, ki se imenuje 'Mirabilandia Beach'. Prepustili se bomo celodnevnim atrakcijam med katerimi je tudi največji evropski Roller coster - vlak smrti, adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare. Po želji lahko obiščemo mesto Ravenna, kjer si ogledamo spomenike bizantinske umetnosti, kot so: muzej Galla Placidia, San Apollinare Nuovo. Ogledamo si kapelico, kjer je pokopan Dante, velik italijanski pesnik. Po ogledih vračanje nazaj proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah. Po želji in dogovoru možnost organizacije večerje.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, vstopnino v zabaviščni park Mirabilandia, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MIRABILANDIA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon