Italija

MIRABILANDIJA IN SAN MARINO

Obiščite zabaviščni park Mirabilandija v kar dveh dneh! Obiskali bomo žepno republiko San Marino ter se sprehodili po promenadi v letoviškem kraju Rimini
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

1. DAN: Slovenija – Zabaviščni park MIRABILANDIJA - Rimini

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti v Italijo, mimo Benetk do zabaviščnega parka MIRABILANDIJA. Park se razprostira na površini 30Ha od tega 10Ha pripada vodnemu delu, ki se imenuje 'Mirabilandia Beach'. Prepustili se bomo celodnevnim atrakcijam med katerimi je tudi največji evropski Roller coster - vlak smrti, adrenalinska vožnja s formulo I SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare. Ob dogovorjeni uri vožnja do turističnega mesteca Rimini. Nastanitev v hotelu, večerja. Nočitev.

2. DAN: Rimini – San Marino – Zabaviščni park MIRABILANDIJA - Slovenija

Zajtrk. Po zajtrku vožnja v 25 km oddaljeni San Marino, najstarejšo evropsko republiko. Zapeljemo se v mesto San Marino, ki leži na zahodnem pobočju pod najvišjo točko države, Monte Titano (749 m). Po legendi so mesto ustanovili krščanski begunci iz območja otoka Raba, leta 301. Od tedaj je mesto postalo zbirališče kristjanov, ki so bežali bred rimskim preganjanjanjem. Ogledamo si nekatere zanimivosti tega mesteca; Trg svobode z vladno palačo, vrata in cerkev Sv. Frančiška, bazilika Sv. Marina. Nekaj prostega časa za samostojne sprehode in oglede. Po končanih ogledih se ponovno zapeljemo do zabaviščnega parka MIRABILANDIJA in nadaljujemo z adrenalinskimi dogodivščinami do popoldan. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, 1 x polpenzion (večerja, zajtrk) v hotelu v Riminiju, vstopnina v zabaviščni park Mirabilandija za 2 dni, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

DOPLAČILO: morebitne vstopnine, ki niso v programu.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MIRABILANDIJA IN SAN MARINO

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon