Krk - Njivice

Mobilne hišice AMINESS ATEA CAMPING RESORT (ex. kamp NJIVICE)

Mobilne hišice AMINESS Atea Camping Resort (ex. kamp Njivice) ležijo v kampu Njivice le 400m od centra mesta Njivice. Plaža je kamnita in delno prodnata. Otok Krk, Njivice, Kvarner, Hrvaška.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Počitnice za družine
Top ponudba Hrvaška

AMINESS Atea Camping Resort (ex Kamp Njivice) leži 400 metrov od mesta Njivice na otoku Krku, do koder vodi sprehajalna promenada. Nudi skalnato plažo z urejenimi prostori za sončenje ter prodnat zaliv. Del plaže je namenjen hišnim ljubljenčkom.
Umeščen v hrastov gozd v mirnem, zelenem zalivu je idealen za počitek cele družine. Otroci bodo še posebej veseli otroškega igrišča v obliki nasedle piratske ladje, v poletnih mesecih pa tudi animacije. Novozgrajeni centralni park bo pozdravil otroke z otroškimi bazeni in z novim otroškim igriščem.
V bližnji okolici so urejene kolesarske in pohodniške poti ter teniška igrišča. Ljubitelji dobre kapljice si privoščite obisk vinskih kleti, ljubitelji vodnih doživetij pa podvodnih ogledov z ladjo s steklenim dnom. Če še niste bili v Opatiji, je sedaj čas, da jo končno obiščete. 
V kampu se nahaja 100 mobilnih hišk, na voljo pa je tudi brezplačen WiFi.
Iz pekarne v kampu bo zadišalo po okusnih štručkah in kruhu, ki se jim za zajtrk ne boste mogli odreči. Za nakup živil za kosilo ali večerjo ne skrbite, saj je tukaj tudi trgovina in prodajalna svežega sadja ter zelenjave iz ekološkega pridelave. Za tiste, ki se boste pustili razvajati domačinom z lokalnimi specialitetami, pa je na voljo restavracija. Obiščite še picerijo, kjer lahko poskusite okusne jedi iz krušne peči, testenine, solate in sladice.

Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo. Opisi hišk, kjer je organizator Sonček, veljajo izključno za te hiške. Drugi organizatorji lahko imajo drugačne tipe hišk ali storitve, vključene v ceno. Z veseljem vam pomagamo poiskati pripadajoči opis hiške glede na izbrano ceno in organizatorja.

Koristne informacije: Nastanitev v hiški je mogoča po 16. uri (pozen prihod je treba javiti), zapustiti pa jo je treba do 10. ure.

V mobilnih hiškah so z doplačilom dovoljeni tudi psi.

Uradna kategorija kampa je 2*, opremljenost mobilnih hišk pa ustreza kategoriji 4*.

Lokacija: otok Krk, avtokamp Aminess Atea Njivice.

Plaža: od 30 do 150 m, kamnita, betonirana in delno prodnata (mestna plaža).

Storitev: najem hišice.

Klimatizirano: da.

Internet: Wi-Fi, brezplačno.

Parkirišče: brezplačno za en avtomobil, za vsak dodatni avto pa je potrebno doplačati na recepciji (cca 7 EUR na dan).

Ostalo: montažne hišice se nahajajo v borovem gozdu v avtokampu Njivice.

PRIHOD/ODHOD: po 17. uri / do 10. ure

Opombe: menjava posteljnine 1 x tedensko, brisače in kuhinjske krpe prinesite s seboj. Hišice imajo v dnevnem prostoru klimo, ki hladi in ogreva.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Mobilne hišice AMINESS ATEA CAMPING RESORT (ex. kamp NJIVICE)

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon