Baško Polje

Mobilne hišice BAŠKO POLJE

Mobilne hišice Baško Polje ležijo v senci borovcev, približno 1 km od Baške Vode in 7 km od Makarske. Pribl. 500-700 m od čudovite dolge prodnato-peščene plaže.
Vrsta ponudbe: 
Najem
Prevoz: 
Lasten prevoz
Mobilne hišice

Kamp Baško polje leži pribl. 1 km od kraja Baška Voda, do katerega lahko pridete po urejeni sprehajalni poti. Makarska riviera je znana po čudovitih dolgih prodnato-peščenih plažah, bogatih s senco borovih dreves. In prav ena takšnih se nahaja pribl. 500–700 m od mobilnih hišk. 
Tukaj vas čaka idealen družinski odklop. Ljubitelji dolgih sprehodov se bodo po promenadi ob morju lahko sprehodili do bližnje Baške Vode in nadaljevali pot do Brele, pravi rekreativci pa se bodo po drugi strani lahko sprehodili do 7 km oddaljene Makarske. Promenada je idealna tudi za tek ali kolesarjenje. 

V kampu so na razpolago še ostale športne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, košarka, balinanje, namizni tenis. V kolikor iščete aktiven oddih in radi uživate na svežem zraku, vas vabi tudi Naravni park Biokovo s številnimi možnostmi za kolesarjenje, planinarjenje in pohodništvo. Lahko pa se odpravite na kopalni izlet z ladjico in obiščete otočka Brač in Hvar. 

V kampu se nahaja 80 klimatiziranih mobilnih hišk za 4–6 oseb. Pri recepciji in v hiškah je na voljo brezplačen WiFi. 

Tukaj boste imeli vse pri roki. Ob trgovini, prodajalni kruha, trafiki in baru je na voljo tudi restavracija. Ste že poskusili dalmatinsko pešticado? Ljubitelji sladic pa si naročite torto makarana ali makarske raviole.

Opozorilo: v kampu pogosto obstaja več ponudnikov in tipov hišk, zato se lahko opisi hišk znotraj istega kampa razlikujejo. Opisi hišk, kjer je organizator Sonček, veljajo izključno za te hiške. Drugi organizatorji lahko imajo drugačne tipe hišk ali storitve, vključene v ceno. Z veseljem vam pomagamo poiskati pripadajoči opis hiške glede na izbrano ceno in organizatorja.

Lega: Kamp Baško Polje deluje v sklopu istoimenskega turističnega naselja Alem, ki ima tudi 17 bungalovov ter hotel z več depandansami.

V kampu imajo sanitarije, prostor za pranje in likanje perila, hladilnike, trgovino, prodajalno kruha in restavracijo. Tu se nahajajo tudi številni športni objekti npr. igrišča za nogomet, odbojko, tenis, namizni tenis.

Na svoj račun bodo prišli tudi pohodniki z obiskom 1762 metrov visokega Sv. Jurija, najvišjega vrha v pogorju Biokovo.

Plaža: dolga prodnata, oddaljena 500-700m.

Ponudba naselja: recepcija, restavracija, kavarna, menjalnica, supermarket, pekarna, trafika, bar, bankomat.

Mobilne hišice:

ANYA – 24 m2, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema, kopalnica, kuhinjska niša z jedilnim kotom (raztegljivo ležišče za dve osebi), klima, SAT TV, terasa, parkirišče.

HVAR – 32 m2, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema, dve kopalnici, kuhinjska niša z jedilnim kotom (raztegljivo ležišče za dve osebi), klima, SAT TV, terasa, parkirišče;

1/4 hišica – 24m2, spalnica z zakonskim ležiščem, spalnica z ločenima ležiščema, dnevni prostor s kuhinjsko nišo in kavčem, kopalnica, SAT TV, klima, teras.

Šport: namizni tenis, odbojka, košarka, balinanje, mali nogomet, otroško igrišče.

Internet: brezplačen WiFi.

Hišni ljubljenčki: dovoljeni (doplačilo).

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

Mobilne hišice BAŠKO POLJE

Sorodne destinacije

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon