MOVIELAND IN CANEVA AQUAPARK OB GARDSKEM JEZERU

Ogledali si bomo zanimivo deželo filmov Movieland, popoldan pa še vodni paradiž in sprostitev na vodi v deželi Aquaparadise.
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa v jutranjih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja v Italijo po avtocesti z vmesnim postankom za malico. Po prihodu v park, ki leži v bližini Gardskega jezera, se bomo ves dan prepustili številnim dogodivščinam in atrakcijam, ki jih ponuja park. Obiskali boste deželo filmov - Movieland. Zagotavljajo nepozaben dan v družbi filmskih junakov in adrenalinskih atrakcij: simulator podmornice U571 vas popelje v globine morja, s stolpa Hollywod Tower se s prostim padom spustite 50 metrov globoko, lahko pa pomagate Termintarju premagati nasprotnike in se v divji vožnji pridružite policistom s filma Policijska akdemija. Adrenalinska Tomb Ryder in Hiša strahov sta preizkušnji za najpogumnejše, v stilu največjih filmskih zvezd pa dan lahko spoznate zgodba o Zorru.

2. MOŽNOST: obisk sosednjega zabaviščnega parka - Aqua Paradise ali Vodni paradiž, ker se naužijete adrenalinskih podvigov na različnih napravah na vodi, toboganih, (Black Hole, Crazy River). Kopalke in brisača pa so tukaj obvezna oprema. Vsekakor vas čakajo nepozabne dogodivščine, ki vam bodo za vedno ostale v lepem spominu. Park ponuja tudi številne restavracije, kjer se lahko okrepčate. Posebej znana je Rock'n'Roll restavracija, kjer se odvija veliko zabavnega programa z animatorji. Ob dogovorjeni uri vračanje proti domu. Prihod v kraj odhoda je predviden v poznejših večernih urah.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedeni relaciji, vstopnina v park Movieland in/ali Aqua Paradise, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.

OPOMBA: možnost obiska obeh parkov.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MOVIELAND IN CANEVA AQUAPARK OB GARDSKEM JEZERU

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon