Avstrija

MOZARTOV SALZBURG

Obisk Mozartovega mesta. Ogledali si bomo Mozartov trg z njegovim spomenikom ter hišo W.A. Mozarta, rezidenco in trg z baročnimi vodnjaki, stolnico, Rotovž, Kolegijsko cerkev...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v zgodnjih jutranjih urah, mimo Ljubljane, Kranja, naprej v Avstrijo s postankom za kavico. Po želji se bomo ustavili nekoliko pred Salzburgom v mestecu Hallein, kjer si bomo ogledali rudnik soli. Oblečeni v posebna oblačila se bomo spustili dogodivščinam naproti. Po končanem ogledu nas bo pot vodila v Mozartovo mesto. Ogledali si bomo Mozartov trg z njegovim spomenikom ter hišo W.A. Mozarta, rezidenco in trg z baročnimi vodnjaki, stolnico, Rotovž, Kolegijsko cerkev, po želji se bomo povzpeli na trdnjavo Hohensalzburg (peš ali z železnico). Sledi nekaj prostega časa za samostojne oglede in sprehode, individualno kosilo. Ob dogovorjeni uri sledi vračanje nazaj v Slovenijo. Prihod domov je predviden v poznejših večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: pokličite za ceno!

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, oglede po programu brez vstopnin, zavarovanje potnikov, vodenje in organizacijo izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, oglede po programu brez vstopnin, zavarovanje potnikov, vodenje in organizacijo izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

MOZARTOV SALZBURG

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon