NA ROGLO v naravo in na ZABAVO - dva dni

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: SAVINJSKA DOLINA/ CELJE - ROGLA
Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Pot nas bo vodila proti Štajerski. Naš prvi postanek bo v Savinjski dolini, kjer si lahko ogledamo rimsko Nekropolo ali bližnjo jamo 'Pekel'. Lahko se pa popeljemo do Celja, kjer si ogledamo tamkajšnje zanimivosti mesta.

Sledi vožnja proti Rogli, med potjo lahko obiščemo še Žički samostan. V popoldanskih urah prispemo na Roglo. Namestitev v mladinskem hotelu. Prosto do večerje za sprehode ali kopanje v notranjem bazenu. Skupna večerja v hotelu. Po večerji zabava v hotelski diskoteki. Prenočevanje.

2. DAN: ROGLA – TERME ZREČE
Zajtrk. Dopoldan je namenjen športnim aktivnostim. Rogla z okolico ponuja čudovite sprehode in izlete. In na enega takih se bomo podali tudi mi, izbrali bomo krajšega, da ne bomo preveč utrujeni. Seveda, podali se bomo na zimsko letno sankališče 'Zlodejevo'. Če ste tisti, ki prisegate v adrenalinske užitke je to pravšnje za vas. Sani so za dve osebi. Drveti po taki progi pa je pravo doživetje. Na 1360 m dolgi progi se vam srčni utrip dvigne, ampak strah je odveč saj sani ne presežejo 40 km/h. Odločitev je vaša, lahko pa se popeljete tudi počasi. Cilj je na 1340 m. Nazaj skupaj s sanmi pa vas povleče žičnica. Pa še malo igre naravi...

Skupno kosilo v hotelski restavraciji. Popoldan pa dan zaključimo s kopanjem v hotelskem kompleksu v Termah Zreče. Prosto za kopanje. Po dogovoru vožnja proti domu. Med potjo postanek. Prihod v kraj odhoda je predviden v večernih urah. 

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, ogledi zunanjosti po programu, 1 x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) v izbranem objektu (prijetno in prenovljeno mladinsko prenočišče Jelka s souporabo kopalnice, več posteljne sobe), kopanje v bazenu na Rogli in Zrečah (1-2 uri), vstop v hotelsko diskoteko, uporaba športne dvorane, vožnja z Zlodejevim vlakcem, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

DOPLAČILO: namestitev v depandansah Brinje ali bungalovih Rogla 5 €/osebo, morebitne vstopnine med ogledi, jama Pekel 3 €, Nekropola 2 €.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz, ogledi zunanjosti po programu, 1 x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) v izbranem objektu (prijetno in prenovljeno mladinsko prenočišče Jelka s souporabo kopalnice, več posteljne sobe), kopanje v bazenu na Rogli in Zrečah (1-2 uri), vstop v hotelsko diskoteko, uporaba športne dvorane, vožnja z Zlodejevim vlakcem, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Doplačila: 

namestitev v depandansah Brinje ali bungalovih Rogla 5 €/osebo, morebitne vstopnine med ogledi, jama Pekel 3 €, Nekropola 2 €.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NA ROGLO v naravo in na ZABAVO - dva dni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon