Hrvaška

NACIONALNI PARK BRIONI IN PULA

Ladja nas bo popeljala na otok Veliki Brion, kjer bomo izlet nadaljevali z vlakcem, si ogledali eksotične živali ter rastline. Popoldan pa obiščemo Pulo z znamenitim rimskim amfiteatrom.
Prevoz: 
Avtobus

ODHOD: po želji skupine

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Hrvaški po Istrskem ipsilonu. Najprej se zapeljemo v Fažano, kjer se bomo vkrcali na ladjo, ki nas bo popeljala do nacionalnega parka Brioni. Brionski arhipelag sestavlja 14 draguljev severnega Jadrana, ki se razprostira na površini 736 ha in je znan po slikovitih plažah, blagi mediteranski klimi, bujni vegetaciji (več kot 680 vrst avtohtonega in eksotičnega rastlinja in preko 150 vrst ptic) ter številnih arheoloških najdbah. Na Brionih stoji nekdanja Titova rezidenca in kasneje rezidenca hrvaškega predsednika. Z vlakcem se bomo popeljali po otoku Veliki Brion v spremstvu lokalnega vodnika. Ogled otoka traja okrog 4 ure. Po ogledih vračanje z ladjo v Fažano. Od tu nas bo pot vodila do Pule, kjer si bomo ogledali zanimivosti mesta: Avgustov mavzolej, slavolok Sergijevcev, znameniti rimski amfiteater ali Areno. Nekaj prostega časa za samostojne sprehode po mestu. V poznih popoldanskih urah se odpeljemo proti domu. Prihod domov je predviden v večernih urah.

  • CENA: pokličite za ceno

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, vožnja z ladjo v nacionalni park Brioni in ogled parka, vožnja z vlakcem po otoku Veliki Brion, voden ogled Pule, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

DOPLAČILO: po želji večerja  od 6 EUR.

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NACIONALNI PARK BRIONI IN PULA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon