NARODNA PARKA PLITVICE IN KORNATI Z OBISKOM ZADRA – 2 dni

Najprej si bomo ogledali Narodni park Plitvička jezera ki se razprostira med bukovimi gozdovi. Sprehodili se bomo po tem edinstvenem krajinskem parku. Nato bomo z ladjico bomo odpluli v narodni park Kornati.
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Plitvice - Zadar

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po dolenjski avtocesti mimo Novega mesta, Metlike na Hrvaško, vmes postanek. Nadaljevanje poti po Hrvaški mimo Karlovca do Plitvic. Narodni park Plitvička jezera se razprostira med bukovimi gozdovi in zavzema površino 192 km². Po prihodu sledi vožnja z ladjico po jezeru, ter sprehod po tem edinstvenem krajinskem parku, kjer se eden pod drugim niza šestnajst čudovitih jezer kristalno modro zelene barve in nam ponuja sprostitev ter užitek v naravnih lepotah. Za ogled bomo potrebovali približno 3 ure. Po želji vam lahko organiziramo kosilo pred Plitvicami. Ob dogovorjeni uri bomo našo pot nadaljevali po notranjosti vse do mesta Zadar z bogato zgodovino. Sprehodimo se po starem mestnem jedru in si ogledamo so cerkev sv. Donata, škofovska palača, ostanki mestnega trga iz rimskih časov, ne bomo pozabili na 'morske orgle', stopnice tik ob morju, ki so zgrajene kot orgle in ob pljuskanju valov ustvarjajo posebne zvoke. Proti večeru sledi vožnja do hotela, namestitev, večerja in nočitev. Možnost individualnega sprehoda v mesto.

2. DAN: Zadar – Kornati - Slovenija

Zajtrk. Po zajtrku se bomo vkrcali na ladjo in odpluli v narodni park Kornati. Na ladjici nam bo kapitan ponudil aperitiv in malico. Naš cel dan bo namenjen plovbi med otoki z ogledi: Visoke stene (120 m), modri koralni zaliv, slano jezero, 'ribarsko' naselje, možnost kopanja v kristalno čistem morju z neokrnjeno naravo (odvisno od letnega časa). Vmes nas čaka pravi 'ribji piknik' (ribe ali meso na žaru, solata, pijača). V poznih popoldanskih urah, polni doživetij in lepih vtisov potem prispemo nazaj v pristanišče. Sledi povratek proti domu po jadranski magistrali z vmesnimi postanki. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.    

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, zunanji ogledi po programu, vstopnico za narodni park Plitvice, vožnja z ladjo po Plitvičkih jezerih, 1 x polpenzion v hotelu, križarjenje z ladjo med Kornatskimi otoki z vstopnino za nacionalni park, piknik na ladji ter malica, kosilo, vino, sok in aperitiv, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NARODNA PARKA PLITVICE IN KORNATI Z OBISKOM ZADRA – 2 dni

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon