NARODNI PARK BRIONI IN PULA

Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

Opis:

Odhod avtobusa iz kraja po dogovoru v jutranjih urah. Vožnja po avtocesti proti Hrvaški. Po opravljenih mejnih formalnostih nadaljevanje vožnje mimo Buzeta v smeri proti Puli. Najprej se zapeljemo v Fažano, kjer se bomo vkrcali na ladjo, ki nas bo popeljala do narodnega parka Brioni. Brionski arhipelag sestavlja 14 draguljev severnega Jadrana, ki se razprostira na površini 736 ha in je znan po slikovitih plažah, blagi mediteranski klimi, bujni vegetaciji (več kot 680 vrst avtohtonega in eksotičnega rastlinja in preko 150 vrst ptic) ter številnih arheoloških najdbah. Na Brionih stoji nekdanja Titova rezidenca in kasneje rezidenca hrvaškega predsednika. Ogledali si bomo otok Veliki Brion in se z vlakcem popeljali po otoku. Ogled otoka traja okrog 4 ure. Po ogledih vračanje z ladjo v Fažano. Od tu nas bo pot vodila do Pule, kjer si bomo ogledali zanimivosti mesta: Avgustov mavzolej, slavolok Sergijevcev, znameniti rimski amfiteater ali Areno. Nekaj prostega časa za samostojne sprehode po mestu. V popoldanskih urah se odpeljemo proti Sloveniji, vmes se za kratek čas po želji ustavimo v Poreču, sprehod po mestu z ogledom Evfrazijeve bazilike. Ob dogovorjeni uri vožnja v Slovenijo. Prihod domov je predviden v večernih urah-

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, vožnja z ladjo v narodni park Brioni in ogled parka, vožnja z vlakcem po otoku Veliki Brion, voden ogled Pule, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

DOPLAČILO: po želji večerja na poti 

 

Cene/Termini: 

Za izračun cene nas prosimo kontaktirajte na info@marcopolo.si

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NARODNI PARK BRIONI IN PULA

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon