NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

Koln - Zaanse Schaans - Volendam - Edam - Amsterdam - Aalsmer - Keukenhof - Haag - Scheveningen - Delft - Roterdam

1. DAN: Iz kraja po dogovoru se bomo odpeljali v popoldanskih urah, sledi vožnja skozi Avstrijo v Nemčijo (nočna vožnja z vmesni postanki za počitek in osvežitev).
2. DAN: Vožnjo bomo nadaljevali po Nemčiji do KOLNA, kjer si ogledamo katedralo. Pot nadaljujemo proti Nizozemski, mimo AMSTERDAMA v slikovito vasico ZAANSE SCHAANS, kjer bomo pokušali sire, si ogledali izdelovanje cokel in delovanje mlinov na veter. Ustavili se bomo tudi v vasici VOLENDAM, ki slovi kot zbirališče umetnikov z vsega sveta. Pokukali bomo še v EDAM, ki nas bo navdušil z lepo urejenimi pročelji hiš iz 17.stoletja. Seveda pa bomo lahko tukaj poskusili tudi sir edamec in prešteli vse njegove luknje in luknjice. Sledi vožnja do hotela, nastanitev (hotel v okolici Amsterdama). Večerja in nočitev.
3. DAN: Po zajtrku sledi vožnja v cvetlični park Keukenhof, kjer bomo navdušeni nad polji tulipanov in ostalih cvetlic. Med sprehodom po parku bomo spoznali zakaj so tulipanove čebulice nekoč na Nizozemskem veljale kot plačilno sredstvo. Sprehodili se bomo po DEN HAAGU - upravni prestolnici Nizozemske, kjer ima sedež veliko mednarodnih organizacij. Sprehod po mestu. Pokukali bomo tudi v severnomorsko letovišče SCHEVENINGEN, kjer so Nizozemci že dobili svoj boj z morjem. Dneva pa še ni konec; očarala nas bo slikovita staromestno jedro mesteca DELFT, ki slovi po porcelanu (ogled delavnice). Pot nas bo dalje vodila v ROTERDAM, največje pristanišče ob Severnem morju. Sledi panoramska vožnja po mestu in pristanišču. Povratek v hotel, večerja in nočitev.
4. DAN: Po zajtrku se bomo podali na ogled AMSTERDAMA. Najprej si bomo ogledali brusilnico diamantov ter se z ladjico popeljali po amsterdamskih kanalih (doplačilo). Seveda bomo na Muzejskem trgu obiskali Državni muzej (Rijksmuseum), v katerem je na ogled Rembrandtova Nočna straža, ali Van Googh muzej (doplačilo). Popoldne nas bo očaral mogočni trg Dam, ki ga krasi Kraljeva palača, Nova cerkev in nacionalni spomenik. Imeli boste nekaj prostega čas. Za konec ogledov pa se bomo odpravili do Zahodne cerkve, kjer je pokopan najvidnešji slikar 17. st. - Rembrandt, v cerkvi pa se je poročila tudi nizozemska kraljica Beatrix; ogledali si bomo tudi hišo Ane Frank ter znameniti kostanj, ki ga mala Židinja opisuje v svojem dnevniku. Zvečer se odpravimo proti Nemčiji. Nočna vožnja.
5. DAN: Vožnja z vmesnimi postanki proti domu, kamor prispemo v popoldanskih urah.

  • ODHOD: po želji skupine
  • CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, dva šoferja, vse cestnine in parkirnine na poti, namestitev v hotelu v okolici Amsterdama najmanj 3*, 2 x pol penzion, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije