NOSTALGIJA V SARAJEVU

Ogledali si bomo mesto Baščaršija, Begovo džamijo - najznačilnejši sakralni islamski objekt na Balkanu iz leta 1521, mestna hiša, Principov most...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Sarajevo (Сарајево)

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah s kraja po dogovoru. Vožnja po avtocesti proti Hrvaški, mimo Zagreba in Slavonskega Broda v Bosno do Sarajeva. Prihod v Sarajevo je predviden v opoldanskih urah. Sarajevo so leta 1461 ustanovili Otomanski Turki, mesto pa je leta 1984 gostilo zimske olimpijske igre. Po prihodu sledi ogled mesta: Baščaršija, Begova džamija – najznačilnejši sakralni islamski objekt na Balkanu iz leta 1521, mestna hiša, Principov most. Na razdalji približno 300m si boste lahko ogledali tri različne sakralne stavbe: katoliško cerkev, sinagogo in džamijo. Nekaj prostega časa za sprehod po Baščaršiji, kjer boste lahko poskusili čevapčiče v lepinji, kajmak in druge specialitete bosanske kuhinje. Brez bakrene posodice je iz Baščaršije ne boste odnesli, težko pa se bo upreti tudi bureku. Vožnja do hotela in namestitev. Večerja v tipični restavraciji v Sarajevu. Po večerji vračanje v hotel. Nočitev.  

2. DAN: Sarajevo – Jajce - Slovenija

Po zajtrku odhod iz hotela, ogled še preostalih zanimivosti mesta, izvir Bosne do predora na Iliđo. Po končanih ogledih odhod proti Jajcu, ogled tega srednjeveškega mesteca: mestna vrata, trdnjava, cerkev z zvonikom sv. Luke… Po ogledu odhod proti domu mimo Banja Luke in Karlovca. Prihod domov je predviden v poznih večernih urah.  

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4*, 1 x večerja v tipični restavraciji v mestu ob glasbi, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3/4*, 1 x večerja v tipični restavraciji v mestu ob glasbi, osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacija izleta.

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

NOSTALGIJA V SARAJEVU

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon