OBIRANJE MANDARIN

Odpeljali se bomo v dolino reke Neretve kjer se bomo preizkusili kot obiralci mandarin. S posebnimi čolni se bomo podali na 'foto safari', kjer bomo raziskovali bogato floro in favno skozi kanale in...
Vrsta ponudbe: 
Izlet
Prevoz: 
Avtobus

1. DAN: Slovenija – Makarska - Šibenik

Odhod avtobusa ob dogovorjeni uri. Vožnja po avtocesti na Hrvaško z vmesnimi postanki za počitek in osvežitev. Prihod v Šibenik. Mesto je poleg omenjenih trdnjav vrsta kulturnozgodovinskih spomenikov: palača Foscolo, mestna loža, škofovska palača in spomenik stavbeniku Jurju Dalmatincu. Po končanih vožnja do Makarske. Namestitev v hotelu in večerja. Nočitev. 

2. DAN: Makarska – dolina Neretve – Makarska

Po zajtrku se bomo odpeljali v dolino reke Neretve. Tu nas bodo sprejeli prijazni domačini in nam postregli z dobrodošlico ob aperitivu in suhem sadju. Ste se že kdaj preizkusili kot spretni obiralci mandarin - sadežev, bogatih z vitamini in se jih ob tem do sitega najedli? Pričnemo z nabiranje mandarin, ki ne bo trajalo ves dan, ampak le toliko da doživite ta utrip in razpoloženje med obiranjem. Po ''napornem'' delu je na vrsti panoramska vožnja, s posebnimi čolni ali trupicami se podamo na 'foto safari', kjer bomo raziskovali bogato floro in favno skozi kanale in rokave reke Neretve. Nato sledi še skupno kosilo v domači 'konobi' ob glasbi. Možnost nakupa domačih izdelkov (suhe fige, žganje,…) Vožnja do hotela, večerja in nočitev.  

3. DAN: Makarska – Split – Slovenija

Po zajtrku nas bo pot vodila proti Splitu, največjem mestu v Dalmaciji. V mestu z bogato zgodovino si bomo ogledali znamenito Dioklecijanovo palačo, ostanke rimskega obzidja, rimski forum, katedralo sv. Duje. Nekaj prostega časa. Po končanih ogledih sledi pot proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

ODHOD: po želji skupine

CENA: za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 2 x polpenzion v hotelu 3/4* na področju Makarske, program nabiranja mandarin (dobrodošlica, suho sadje, obiranje mandarin, vožnja s čolni in ‘foto safari’, kosilo z zabavo), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta.

 

Datum odhoda: 
Po želji skupine
Cene/Termini: 

Za izračun cene nas kontaktirajte na info@marcopolo.si

Cena vključuje: 

avtobusni prevoz na navedenih relacijah, zunanje oglede po programu, 2 x polpenzion v hotelu 3/4* na področju Makarske, program nabiranja mandarin (dobrodošlica, suho sadje, obiranje mandarin, vožnja s čolni in ‘foto safari’, kosilo z zabavo), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo izleta

Preveri ponudbo tudi na Booking.com

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo):

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI:

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

OBIRANJE MANDARIN

Imam super moč, 
zato boste prvi obveščeni o
najboljših ponudbah!

Zagotovite si najboljše akcijske ponudbe s prijavo na e-novice TA Marco Polo d.o.o.!

Prijavite se zdaj!

Prijava na e-novice

Hvala prijateljem!

Podarite doživetja, razvajanja, avanture, spomine!

Darilni bon

Podarite darilni bon