PARIZ IN EURODISNEY

<
>

Vrsta ponudbe:

Prevoz:

1.DAN
Odhod avtobusa v popoldanskih urah iz kraja po dogovoru. Vožnja čez mejni prehod in naprej čez Italijo (ali Avstrijo in Nemčijo) z vmesnimi postanki. Nočna vožnja v Francijo.
 
2.DAN
Prihod v Pariz v dopoldanskem času. Avtobusni panoramski izlet z ogledom nekaterih mestnih znamenitosti. Popoldan namestitev v hotelu. Zvečer sprehod po mestu. Prenočevanje.
 
3.DAN
Zajtrk. Po zajtrku sledi ogled mesta: trg Concorde, Vedome in Etoile, Slavolok zmage, Mestna hiša, Katedrale Notre Dame, Boulevard, St. Germain in St. Michele z Latinsko četrtjo, vmes prosto za individualno kosilo, povratek v hotel. Zvečer sprehod po Montmartru in ogled bazilike Sacre Coeur ali vožnja z ladjico po Seni. Prenočevanje.
 
4.DAN
Zajtrk. Po zajtrku se lahko odločite za obisk zabaviščnega parka Eurodisney s hitro železnico (RER), obisk Versaillesa ali ogled muzeja v Louvru, lahko se boste povzpeli na Eiffelov stolp ali pa izkoristili prosti čas za morebitne nakupe. Nočna vožnja s postanki proti domu preko Italije ali preko Nemčije,...
 
5.DAN
Prihod domov v poznih popoldanskih ali večernih urah.

CENA: pokličite za ceno
 

PRIPOROČAMO (vprašajte za ponudbo): 

ZAVAROVANJE RIZIKA ODPOVEDI: 

Premija znaša 4,03% (vključno do dve osebi), 4,22% (vključno do 5 oseb) in 4,42% (več kot 5 oseb) od zneska celotnega aranžmaja in velja za nepričakovano odpoved zavarovanca pred ali na dan predvidenega odhoda v primeru nezgode, nenadnega poslabšanja zdravstvenega stanja ali smrti enega od potnikov ali ožjih družinskih članov. Več informacij v splošnih pogojih zavarovanja.

 

ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE TUJINA Z ASISTENCO V TUJINI
Namenjeno vsem, ki potujete v tujino. V primeru bolezni ali poškodb v času potovanja, vam zavarovalnica Vzajemna povrne celotne stroške zdravljenja do višine zavarovalne police.

 

 

 

 

 

 

Potrebujete pomoč?

+386 (0)5 368 15 00

Sorodne destinacije